Psichikos ligonis grasino susprogdinti Maisto banką | kl.lt

PSICHIKOS LIGONIS GRASINO SUSPROGDINTI MAISTO BANKĄ

Be reikalo ant kojų sukelti specialiųjų tarnybų darbuotojai skubėjo ieškoti sprogmenų Maisto banko patalpose Minijos gatvėje, pastatuose Baltijos prospekte ir Sandėlių gatvėje. Paaiškėjo, kad juos suklaidino psichikos ligonis.

Be reikalo ant kojų sukelti specialiųjų tarnybų darbuotojai skubėjo ieškoti sprogmenų Maisto banko patalpose uostamiesčio Minijos gatvėje, pastatuose Baltijos prospekte ir Sandėlių gatvėje. Paaiškėjo, kad juos suklaidino psichikos ligonis.

Šeštadienį vakare, po 20 val., ugniagesiai bei policijos patruliai skubėjo į varguoliams renkamų maisto produktų sandėlius, mat skambinęs žmogus pranešė, jog patalpos užminuotos.

Visi sandėliai buvo užrakinti, veikė įjungta signalizacija. Susisiekę telefonu su atsakingais asmenimis pareigūnai sužinojo, kad nuo penktadienio vakaro į sandėlius niekas nebuvo įėjęs, nes signalizacija nesuveikė. Todėl ugniagesiai ir policininkai nesiveržė vidun.

Nepaisant to, po valandos, apie 21.15 val. tas pats asmuo vėl paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir pranešė, jog sandėliai netrukus išlėks į orą.

Pradžioje manyta, kad bauginančias žinias skleidė psichikos sutrikimus Bangų gatvėje esančioje ligoninėje besigydantis vyras.

Antradienį policijos pareigūnai įsitikino, kad grasintojas, greičiausiai, nėra šios ligoninės pacientas. Įtariama, kad šis asmuo gyvena netoli gydymo įstaigos. Pareigūnai tikėjosi iki antradienio pavakarės aplankyti įtariamąjį ir išsiaiškinti, kokios priežastys jį pastūmėjo tokiam poelgiui.

Klaipėdos miesto policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo, dar aiškinamasi, ar kaltininkas gali atsakyti už savo veiksmus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS