Savaitgalio įvykių atgarsiai: uostamiestyje nesaugu nei dieną, nei naktį | kl.lt

SAVAITGALIO ĮVYKIŲ ATGARSIAI: UOSTAMIESTYJE NESAUGU NEI DIENĄ, NEI NAKTĮ

Naktį uostamiestyje pavojai tyko vyrų, o dieną – moterų. Tokia išvada peršasi peržvelgus savaitgalio kriminalinių įvykių suvestinę.

Šeštadienį paryčiais, apie 4 val. Ryšininkų gatvėje du nepažįstami vyrai pargriovė ir suspardė 38-erių vyrą. Užpuolikų tikslas buvo pagrobti aukos telefoną bei pinigus. Nukentėjusysis neteko mobiliojo ryšio telefono LG ir piniginės, kurioje buvo 250 eurų.

Vos po valandos Karklų gatvėje 22 metų vaikiną užpuolė nepažįstamas vyras. Jis atėmė iš jaunuolio daiktus, įvertintus 1115 eurų. Užpuolikas gali būti apie 35 m. amžiaus, apie 175 cm ūgio, vilkėjo sportine apranga.

Abiem atvejais policininkai pradėjo tyrimą dėl plėšimo.

Šeštadienį 14.15 val. Taikos prospekte 32 metų moterį iš už nugaros pavijo nepažįstamasis ir griebė jai iš rankų telefoną. Nusikaltėlis pabėgo. Savo „Samsung Galaxy S7“ nukentėjusioji įvertino 700 eurų.

Tą pačią dieną netoli Klaipėdos, Dauparų kaime, 40-metė moteris pasigedo savo telefono „Iphone 6S“, verto 600 eurų. Telefonas buvo paliktas užrakintame moters automobilyje. Netrukus policininkai sulaikė 49 metų girtą (2,68 prom.) įtariamąjį. Paaiškėjo, kad telefoną pasisavino jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Donatas

Vagišiai jaučiasi nesugaunami,nes nebėra jokio policijos patruliavimo. Policija atsiranda tik tada,kai jau nusikaltimas įvykdytas. Jeigu pareigūnai patruliuotų -tikrai nusikaltimų būtų mažiau.

teisingas koment

vienas Vokietijos mietas beveik eliminavo nusikaltimus. Kaip? Sugriežtino kovą prieš smulkų chuliganizmą. Jeigu Klaipėdoje nebūtų leista siautėti smulkiems chuliganams, tai ir stambesnių nusikaltimų būtų kur kas mažiau. O ir finansai....padidėtų, jei pvz. aktyviau baustų naktinius triukšmadarius. Reikia daugiau lėšų skirti mūsų saugumui, o ne vienadieniams festivaliams. Nesakau, kad jų neturėtų būti, bet ar būtina pasikviesti 150 atlikėjų? Džiazo festivaliui gal užtekto ir 100?

Baisu

Ryšininkų gatvėje narkomanų, alkholikų, barakinių, bambalinių susibūrimo vieta. Rėkauja, geria, apiplėšinėja žmones. Uždaryti tą alkoholio platinimo skylę, vadinamą parduotuvę. Ten nuo atidarymo iki uždarymo su bambaliais rankose būriuojasi myžaliniai degradai. Pamatę policiją pasišalina, vengia susitikimo. Policijos patruliai turėtų kasdien užsukt, nes ten baisu išeit iš namų, išleist į kiemą vaikus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS