Siaubas: Klaipėdoje prie mamos akių nepažįstamasis bandė nusitempti mergaitę | kl.lt

SIAUBAS: KLAIPĖDOJE PRIE MAMOS AKIŲ NEPAŽĮSTAMASIS BANDĖ NUSITEMPTI MERGAITĘ

Nerami žinia vaikų turintiems klaipėdiečiams – anksti ryte nepažįstamas vyras bandė nusitempti mergaitę. Visa tai vyko tarp prekybos centro „Saturnas“ ir Taikos prospekto 7-ojo namo.

10-metės mergaitės mama pasakojo, kad rytas prasidėjo kaip įprasta – mama sėdo į automobilį, užvedė variklį, šluostė langus, tuo metu jos dukra už kelių metrų pievelėje vedžiojo šuniuką.

Sėdėdama mašinoje moteris pamatė, kaip per žolyną, tiesiai prie jos dukros atžingsniavo nepažįstamas vyras, sugriebė vaiką už rankos ir pradėjo tempti.

Pradžioje mama pagalvojo, kad šis žmogus bus vienas mėgėjų paauklėti vaiką dėl šuniuko vedžiojimo. Tačiau vyras elgėsi kitaip, jis ryžtingai bandė tempti mergaitę tolyn.

Vaiko mama iššoko iš automobilio ir pareikalavo paleisti dukrą.

Vyras nereagavo, jis tvirtai laikė mergaitę už rankos ir jėga ją vedėsi tolyn. Tada mama sušuko kiek turi jėgų: „Paleisk mano vaiką! Aš iškviesiu policiją!“.

Tik po šių žodžių vyras paleido vaiko ranką ir sparčiu žingsniu nužygiavo. Moteris suskubo apkabinti dukrą, raminti ją. Mergaitė pasakojo, kad nepažįstamasis jai pasakė tik vieną žodį: „Einam“. Jokių priekaištų ar kitokių priekabių nebuvo.

Mama nuramino vaiką, nuvežė į mokyklą, papasakojo apie įvykį mokytojai ir tik tada paskambino į policiją.

Pareigūnai apžiūrėjo kiemą, bet moters apibūdinto vyro nepamatė. Vyras gali būti apie 185 cm ūgio, stamboko sudėjimo, apvalių akių, ant galvos buvo užsimovęs dryžuotą kepurę.

Mergaitės mama suskubo pasidalinti šio ryto išgyvenimais su vaikus auginančiomis klaipėdietėmis, bendraujančiomis „Facebook“ paskyroje, ragindama vaikus auginančius klaipėdiečius nepaleisti vaikų vienų, būti šalia ir pamokyti atžalas, kaip elgtis, kai nepažįstami žmonės bando juos kalbinti ar juos liesti.

Rašyti komentarą
Komentarai (118)

DONATAS

Te maziau pimpalus mentai tampo su trikojeis o daugiau te gatvesia patruluoja kiek dinksta kiek visko nutinka o jie masinoj sedi pre trikoju kazi kam policija reikalinga tik masinos sedet

...

Ir kas gali paneigt kad 'motinų' išradingumas pardavinėjant savo vaikus vis didėja - Jonaitienė aiškiai per anksti 'supanikavo', tai pirkėjams teko berniukus paskandint, dabar gi... na, SKUBĖT vykt į mokyklą, BET - tuo pačiu šunelį išvest pasivaikščiot... ir paskui - JOKIOS skubos, JOKIO pergyvenimo, RAMIAI į mokyklą (o kur šuo dingo?.. KĄ, prie mergaitės ne tas vyriškis priėjo?..). O kai vaiko 'grobimas' nepavyko (o mergikė mokykloj pademonstravo plepumą), tai 'motina' BUVO priversta į policiją kreiptis... :s :/

Anonimas

Tai ar jau sugavo arabiska iskrypeli?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS