Šilutėje per konfliktą sužalota moteris, įtariamas smurtautojas vėliau rastas negyvas | kl.lt

ŠILUTĖJE PER KONFLIKTĄ SUŽALOTA MOTERIS, ĮTARIAMAS SMURTAUTOJAS VĖLIAU RASTAS NEGYVAS

Sugyventinių kivirčas, peraugęs į žiaurų smurtą, baigėsi didžiule nelaime – nusikaltimo auka pateko į ligoninę, o skriaudikas rastas negyvas.

Pirmadienio naktį Šilutės policininkai skubėjo į butą Cintjoniškių gatvėje. Policijai buvo pranešta, kad sugyventinių poros namuose įvyko kruvinas konfliktas. Apie tai pranešė 48-erių skriaudžiamos moters dukra.

Atskubėję policininkai rado sužeistą auką, sugyventinis ją sužalojo aštriu statybiniu peiliuku, teko skubiai kviesti medikus.

Vyro policininkai namie nerado, jis jau buvo dingęs.

Nukentėjusioji buvo skubiai išgabenta į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Pasak pareigūnų, antradienį jos gyvybei pavojus negrėsė.

Tą pačią naktį policininkai ėmėsi ieškoti įtariamojo.

Apie 3.30 val. pareigūnai nusprendė apžiūrėti vyro garažą Ramunių gatvėje ir rado jame jau negyvą moters sugyventinį. Pirminiais duomenimis, buvo panašu, kad vyras nusižudė.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai pradėjo du ikiteisminius tyrimus. Vienas jų – dėl smurto prieš šeimos narį, kitas – mirties priežasčiai nustatyti.

Panašu, kad abu tyrimai bus baigti labai greitai. Jei pavyks patvirtinti, kad moterį sužalojo ne kas kitas, o jos sugyventinis, tyrimas bus nutrauktas kaltininkui mirus.

Antrojo tyrimo pabaiga priklausys nuo teismo medicinos ekspertų išvados.

Jeigu nebus rasta jokių įrodymų, kad prie vyro mirties prisidėjo koks kitas asmuo, jis bus taip pat baigtas tradicine fraze.

Šilutės policijos pareigūnai teigė, kad pora jiems buvo žinoma, bet aplinkybių, kuriomis policininkams yra tekę bendrauti su sugyventiniais, neatskleidė.

Gairės: smurtas, sužalota moteris, pagalba moterims, pagalbos tel, savižudybė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS