Smurtas prieš moteris – kasdienybė | kl.lt

SMURTAS PRIEŠ MOTERIS – KASDIENYBĖ

Vyrų smurtas prieš moteris – vis dar tebėra mūsų kasdienybė. Apie tai byloja pranešimai policijos kriminalinių įvykių suvestinėse. Artėjant savaitgaliui dėl tokių veiksmų Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.

Buvo jau po pirmos šeštadienio minutės, kai policininkai išskubėjo į uostamiesčio Lūžų gatvę, kur vieno daugiabučio namo bute reikėjo pagalbos sumuštai moteriai.

Policininkai bandė aiškintis konflikto esmę, bet kol 27-erių įtariamasis ir 24-erių nukentėjusioji neprasiblaivys, jų parodymai nebus oficialiai fiksuojami. Vyrui konstatuotas 2,35, o merginai – 1,23 prom. neblaivumas.

Smurtavimu įtartas vyras atsidūrė areštinėje.

Panašiu laiku Plungės rajono pareigūnai skubėjo į viešbutį prie Platelių ežero. Čia po vidurnakčio 53 metų vyras sumušė 56-erių moterį. Vyrui nustatytas 2,94 prom. girtumas. Nukentėjusioji buvo dar girtesnė, alkoholio matuoklis parodė 4,19 prom.

Įtariamasis nakvojo policijos areštinėje.

Policininkai tikina, kad dažniausiai smurtauja apgirtę žmonės, bet tai nėra taisyklė.

Penktadienį Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo moteriai, kuri nukentėjo tarpmiestiniame autobuse.

Policijos atstovai nedetalizavo, dėl ko tarp autobuso keleivių kilo konfliktas. Faktas, kad 39 metų vyras trenkė metais jaunesnei moteriai taip, kad jai prireikė medikų pagalbos. Ji buvo išgabenta į ligoninę.

Panašu, kad policija dėl šio įvykio nebuvo kviečiama, nes tyrimas pradėtas tik kitą dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kaziux

Sakoma- supykai, eik parūkyk, nerūkai, atsispaudimų padaryk. Kelti ranką prieš MOTERĮ gali tik paliegęs ,silpnavalis skuduras Gaidys.Taip , buvo konfliktų , bet niekada nesmurtavau prieš moterį. Nors "niekada" nesakyk "niekada" laikausi. Susilaikymas-Dorybė.

4

Tai ne smurtas, taip jau sukurta gamta, čia tas pats kai vienam patinka menas, o kitam jėga, medžioklė, karai, nesutapo gyventi kartu

Koks smurtas ,tai valkatos

Jeigu moterišką nesuvokia žodžiu,gauna kuprą,nes protelis jų supranta tik veiksmą,dargi pijokes,kaip teigiama informacijoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS