Sučiupo Gargždus niokojusius veikėjus | kl.lt

SUČIUPO GARGŽDUS NIOKOJUSIUS VEIKĖJUS

Vėlyvą naktį Gargždų centre siautėję du vaikinai sukėlė ant kojų ne tik P. Cvirkos gatvės gyventojus, bet ir kelis policijos patrulių ekipažus.

Veiksmas naktį iš šeštadienio į sekmadienį Gargžduose užvirė šiek tiek po vidurnakčio. Du gerai įkaušę jaunuoliai autobusų stoties rajone ne tik traukė per miestą šūkaudami, bet pakeliui viską vartydami.

24-erių ir 21-erių gargždiškiai išvartė suolelius, šiukšlių konteinerius ir net sugebėjo apversti įbetonuotą gėlinę su visomis žemėmis.

Kadangi vėlyvą naktį šie veikėjai laidė gerkles, aplinkinių namų gyventojai puolė skambinti policijai.

Smarkuoliai išvydę, kad centrine miesto gatve jau atšvilpia policijos patrulių automobilis, mėgino sprukti ir pasislėpti tamsoje.

Tačiau teisingą kelią pareigūnams nurodė žviegiančios daugiabučių kiemuose paliktų automobilių signalizacijos.

Paaiškėjo, kad šie du jaunuoliai sugebėjo nulaužti trijų automobilių veidrodėlius.

Patruliams beliko panaudoti kovinius veiksmus ir vandalai atgulė veidais žemyn ant šaligatvio, užlaužtomis rankomis.

Komisariate jiems nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Klaipėdos rajono savivaldybė veikiausiai pareikalaus atlyginti padarytą žalą, ieškinius gali pateikti ir aplaužytų automobilių savininkai.

GALERIJA

  • Sučiupo Gargždus niokojusius veikėjus
  • Sučiupo Gargždus niokojusius veikėjus
Klaipėdos rajono policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jonas

Kodel nepagarsina pavardziu , juk sugauti , tegu zino , kokie kaimynai vaiksto , gal pamokys daugiau nebedarys blogus darbus .

XxX

tokius nevispročius degradus reikia bausti ir kuo didesnėm bausmėm, pvz. skirti pinigines bausmes, atlyginti miestui bei privatiems asmenims padarytas žalas, bei paskirti metus laiko tvarkyti miestą, dirbti viešuosius darbus miesto labui. Net neįsivaizduoju koks turi būti pas tokių žmonių per smegenėlės, kad elgtis taip, čia normaliam mastančiam tai nesuvokiama...

Gampas

Kad tik pabambėt komentaruose. Nesvarbu, kad nesąmones.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS