Sukčiai prisistatė Lenkijos piliečiais | kl.lt

SUKČIAI PRISISTATĖ LENKIJOS PILIEČIAIS

Popietė prie Klaipėdos autobusų stoties. Baltas "VW Golf" automobilis įrieda į stovėjimo aikštelę, o iš jo pasipila penki tamsaus gymio piliečiai ir tylomis pasklinda tarp automobilių.

Popietė prie Klaipėdos autobusų stoties. Baltas "VW Golf" automobilis įrieda į stovėjimo aikštelę, o iš jo pasipila penki tamsaus gymio piliečiai ir tylomis pasklinda tarp automobilių.

Tokį vaizdą stebėjo klaipėdietis Aurimas Mockus, atvykęs į stotį pasitikti giminaitės. Vyras tikino, kad Lenkijos valstybiniais numeriai pažymėto automobilio ekipažas elgėsi taip, lyg penketukas gerai žinotų savo užduotis.

"Buvau girdėjęs, kad kitoje miesto dalyje tamsaus gymio piliečiai, neva norėdami įsiūlyti prekių, apšvarino patiklius pirkėjus ir nugvelbė pinigines. Kai šie prekeiviai priėjo prie manęs ir pasiūlė įsigyti peilių rinkinį, paklausiau, ar jie turi leidimą čia prekiauti. Dalis ekipažo iš karto išsilakstė, aš spėjau tik du nutverti", – pasakojo "Šilojų" seniūnaitis A.Mockus.

Klaipėdietis iškvietė policiją. Netrukus atvykę policijos patruliai patikrino atvykėlius ir nusivežė į policijos poskyrį.

Paaiškėjo, kad vyrai iš tiesų prekiavo neturėdami leidimų.

"Jiems gresia bauda nuo 3 iki 20 eurų. Prekeiviai prisistatė Lenkijos piliečiais. Dėl kitų nusikaltimų bent šie du asmenys nebuvo ieškomi", – tikino Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis.

Kiti klaipėdiečiai prisipažino, kad pirko siūlomus peilius. Tiesa, nuo prašomų 50 eurų jie nusiderėjo iki 8 eurų.

GALERIJA

  • Sukčiai prisistatė Lenkijos piliečiais
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

RK.

Įdomu ar tas seniūnaitis lygiai taip pat gaudo ir policijai atiduoda bobutes, kurios kojinėm ar krapais prekiauja? Nes nusižengimas lygiai tas pats.

Arni

Bauda nuo 3 iki 20 euru hahaha

as

Egles turguj prisipisine.e.j.a su savo peiliais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS