Taikos prospekte sumaitota nauja puošmena: tvorelė neatlaikė mikroautobuso smūgio | kl.lt

TAIKOS PROSPEKTE SUMAITOTA NAUJA PUOŠMENA: TVORELĖ NEATLAIKĖ MIKROAUTOBUSO SMŪGIO

Klaipėdiečiai nespėjo pasidžiaugti atnaujinto Taikos prospekto ruožo tvorele. Eismo įvykio metu mikroautobusas šios trapios tvoros dalį sumaitojo.

Policininkai eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, vadina metalinėmis avarijomis arba techniniais eismo įvykiais.

Tokia eismo nelaimė trečiadienį, prieš pat 15 val., įvyko Taikos prospekte, ties 21-uoju namu.

Panašu, kad eismo įvykio kaltininkė – jauna vairuotoja. 18-metė vairavo nediduką "Toyota" markės automobilį. Rikiuodamasi iš antrosios į pirmąją eismo juostą ji neįsitikino, kad ja važiuoja mikroautobusas "Mercedes Sprinter" ir į jį atsitrenkė.

Lengvoji mašina kliudė mikroautobusą ir šis užvažiavo ant šaligatvio bei sumaitojo dekoratyvinę tvorelę ir gatvės apšvietimo stulpą.

Situacija: "Toyota" pastūmė mikroautobusą ir šis užvažiavo ant šaligatvio. ("Facebook" paskyros "Klaipėdos Reidai II" nuotr.)

68-erių mikroautobuso vairuotojas ir neseniai vairuotojo pažymėjimą gavusi mergina nenukentėjo, abu buvo blaivūs.

Klaipėdiečiai socialiniuose tinkluose aktyviai komentavo šią avariją ir stebėjosi, kad tvora pasirodė esanti tokia trapi. Iš arčiau matyti, kad ji pagaminta iš tuščiavidurių konstrukcijų.

Kaip paprastai tokiais atvejais būna, policijos pareigūnai surašė administracinio nusižengimo protokolą, avarijos kaltininkė sulauks nuobaudos ir turės atlyginti miesto turtui padarytą žalą.

Jeigu vairuotojas gera valia to nepadaro per nurodytą sprendime laiką, darbo imasi antstoliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

vatnykas

Moterėlė nekalta ,kaltas Lansbergis ir anūkas.

Sinjorė

Už vairo buvo balta striuke mergina,kai tėvas atlėkė viskas pasikeitė,mikriukas nekaltas.

Ppp

Uzteks turet paprasta civilini draudima ir kompensuos tiek miestui, tiek mikriukui. Nezinot ka sakyt, geriau patylekit. O kad tvora juokinga tai ir asilui aisku, viskas is sudo pagaminta: tvoros, suoliukai prie trinyciu prudo ir visa visa kita. Konkursus laimi pigiausiai pasiule, o ne kokybiskai siulantys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS