Tragedija Klaipėdoje: bute rastas negyvas kūdikis | kl.lt

TRAGEDIJA KLAIPĖDOJE: BUTE RASTAS NEGYVAS KŪDIKIS

Kas atsitiko vos kelių mėnesių mažyliui, kurį tėvai trečiadienį vakare rado mirusi? Atsakymo į šį klausimą ieško Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai.

Specialiosioms tarnyboms apie vaiko mirtį pranešta 19.22 val. Vienintelį vaiką auginantys tėvai rado jį negyvą. Dėl kokios priežasties tai atsitiko, tikimasi, kad atsakys teismo medicinos ekspertai.

Apžiūrėję kūdikio kūnelį vietoje pareigūnai smurto žymių ant jo nepastebėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos padalinio vadovė Indrė Kryžiūtė tikino, kad jokios neigiamos informacijos apie mirusio mažylio tėvus tarnyba neturi. Kitų vaikų pora neturi, todėl tarnybai nėra čia darbo.

Toliau savo darbą atliks pareigūnai.

Tokio mažo amžiaus vaikų mirties išvadose neretai įrašoma: „Staigios kūdikių mirties sindromas“. Tai yra netikėta, iš pažiūros visiškai sveiko kūdikio iki vienerių metų amžiaus mirtis, kurios priežasčių nepavyksta nustatyti pasitelkiant visus įmanomus tyrimų būdus, įskaitant skrodimą, ligos istorijos duomenų patikrą bei nelaimės vietos apžiūrą.

Ši mirties priežastis nurodoma, kai nenustatoma jokių kitų mirties priežasčių (uždusimas, traumos ar sužalojimai, vėmimas, užspringimas, skiepai, peršalimas, infekcijos ar bet kurios kitos ligos).

Kita neretai mažylių iki vienerių metų mirties priežastis – smarkus supurtymas. Šią traumą teismo medicinos ekspertai paprastai nustato nesunkiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Mi

Skiepai, mus isgyde nuo daugelio ligu!Deja tokie issigimeliai, kaip bilas geicas investuoja savo milijardus i virusu kurima, ir su skiepais mums ira ivedami mikro cipai! ateityje zmonija taps valdzios persekiojamais kiborgais!

Ave

Ta prasme skiepai? Tuomet kodėl mes skiepijame savo vaikus????

Dalyvis

Oksana, ko taip nustebot? Pasidomekit apie skiepus ir nebeliks nuostabos, uztenka paskaityti salutinius, gi ne svesta vandeneli ten leidzia, buna, kad kitiem taip sureaguoja. Uzuojauta tevams...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS