Uostamiesčio pėsčiųjų perėjoje partrenktas vaikas: gydomas ligoninėje | kl.lt

UOSTAMIESČIO PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PARTRENKTAS VAIKAS: GYDOMAS LIGONINĖJE

Uostamiesčio Vaikų ligoninėje gydomas vaikas, medikams jis pasisakė, kad buvo partrenktas automobilio.

Trečiadienį apie 15 val. į Vingio gatvę skubėjo policininkai ir greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. Jiems pranešta apie eismo įvykio metu sužalotą mažametį.

Vaikas po įvykio buvo sąmoningas, jam traumuota koja.

Medikai nugabeno berniuką į ligoninę, kur po apžiūros jis buvo paliktas gydyti.

Vingio gatvėje toliau dirbo pareigūnai. Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, eismo nelaimė įvyko pėsčiųjų perėjoje. Automobilį „Toyota Verso“ vairavo vyras.

Aplinkybės dar tiriamos.

Pradėta administracinė teisena dėl nežymų sveikatos sutrikdymą sukėlusio eismo įvykio. Jeigu medikai nenuspręs, kad vaiko patirtas sužalojimas yra sunkesnis, vairuotojas atsipirks bauda.

Pastaruoju metu akcentuojama, kad pėstieji įpareigoti įsitikinti, kad saugu eiti per gatvę, net jei tai yra perėja. Ypač dažnai kalbama, kad jauni žmonės eina per gatvę įbedę akis į telefoną.

Tuo pačiu griežtinami reikalavimai vairuotojams, ypač – būtinybė sustoti prie šviesoforais nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų.

Kaip buvo šiuo atveju, pareigūnai aiškinsis.  

Gairės: partrenkė vaiką, pėsčiųjų perėja, avarija LT, sužalotas vaikas
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Miestas

Gatvės plačios ir nesaugios. Dažnas vairuotojas viršija greitį. Važiavimas 60km/h, kai gatvėje leistinas greitis 50 km/h, daugumos benzingalvių net nelaikomas nusižengimu. Nieko keisto, kad vienas po kito traiškomi žmonės.

Chi

Man tai net nepadoru, kai prie manęs vienos, laukiančios, kol pravažiuos automobilis, jis sustoja praleisti. Aš juk galiu praleisti jį ir tada eiti, bet ne, vairuotojas mane praleidžia. Nestoja tik moterys už vairo, turbūt bijo, kad sustojus užges variklis ir jos patirs gėdą, taip manau.

to as

Matomai esate is tu kurie tik priejus pereja is karto šoka peredinti nesvarbu kad auto uz keiu metrų? Tad jusu nuoskauda suprantama, nes mokykloje nemokino fizikos, bet reikia pagirti kad suvokiate ir rupinates savo saugumu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS