Uostamiestyje ant vežimėlio su kūdikiu užgriuvo girtas paspirtukininkas | kl.lt

UOSTAMIESTYJE ANT VEŽIMĖLIO SU KŪDIKIU UŽGRIUVO GIRTAS PASPIRTUKININKAS

Elektrinių paspirtukų naudotojai kasdien sukelia vis daugiau problemų. Vien savaitgalį Klaipėdoje ir netoli uostamiesčio įvyko dvi nelaimės, kurių metu buvo sužeisti žmonės, vienas jų – kelių mėnesių kūdikis.

Sekmadienį vakare, 18.56 val., Šiaurės prospekto ir Kretingos gatvės reguliuojamoje šviesoforu sankryžoje per gatvę vežimėlį su penkių mėnesių mažyliu stūmė 30-metis vyras. Staiga ant vežimėlio užgriuvo elektriniu paspirtuku važiavęs 37-erių vyras.

Į įvykio vietą teko kviesti ir medikus, ir policininkus. Vaikelį greitosios medicinos pagalbos stoties medikai išgabeno į ligoninę.

Policininkai konstatavo, kad paspirtuku važiavęs vyras buvo visiškai girtas, alkoholio matuoklis užfiksavo 3,43 prom.

Vaikelio tėvai pranešė, kad užgriūdamas ant vežimėlio girtas vyras jį sugadino, pareiškime nurodoma 600 eurų žala.

Pareigūnai tą patį vakarą nepradėjo ikiteisminio tyrimo. Pasak Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkės Rasos Bekėžienės, dar tikslinamos įvykio aplinkybės.

Elektriniai paspirtukai būna skirtingo galingumo, todėl galingesnieji priskiriami mopedams, mažesnės galios gali būti priskirti dviračiams.

Kokio galingumo buvo sekmadienį vakare girto vyro vairuotas paspirtukas, dar nežinoma. Gal todėl ir nebuvo pradėtas oficialus ikiteisminis tyrimas.

Dar viena nelaimė atsitiko šeštadienį, apie 16.30 val. Klaipėdos rajone, Kulių kaimo ribose, netoli karjerų, dviračių take susidūrė du priešprieša važiavę paspirtukai. Vienu važiavo dvi 15-metės mergaitės. Jos susidūrė su 11-mečio berniuko vairuojamu paspirtuku.

Viena mergaitė susitrenkė galvą ir buvo išgabenta į ligoninę.

Ir šis atvejis dar nežinia kuo baigsis, vis dar tikslinamos aplinkybės. Kad ir kuris būtų pripažintas kaltu, už nepilnamečių vaikų veiksmus atsakingi jų tėvai.

Gairės: elektriniai paspirtukai, avarija LT, eismo įvykiai, sužaloti žmonės, kūdikis
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Motinos irgi turi saugotis,gal xaxolas važiavo neblaivus

Vaida

Turetu buti vaikams tokio amžiaus uždrausta vazyneti paspirtukais ir dar dvi mergaites ant vieno paspirtuko.Nekarta mačiau kad 7 metu vaikai vazuoja nesidairidami vienas berniukas vos po mašina nepalindo gerai kad vairuotojas laiku sustabde.

As

Uzknisot su savo paspirtukais galva nusisukinesit..ir kitus suzeisit atrado blemba transporta su dviratininkais vienos problemos dar tie atsirado kosmaras!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS