Uostamiestyje išgelbėtas skendęs devynerių metų berniukas | kl.lt

UOSTAMIESTYJE IŠGELBĖTAS SKENDĘS DEVYNERIŲ METŲ BERNIUKAS

Vakar Neįgaliųjų paplūdimyje skendo berniukas. Gelbėtojams pavyko jį išgelbėti, medikų pagalbos neprireikė.

Incidentas įvyko beveik prieš pat paplūdimio gelbėtojų darbo pabaigą – apie 20.30 val. Devynerių metų berniukas ėmė skęsti, nes pateko į duobę. Gelbėtojams greitai sureagavus, jį išgelbėti pavyko.

Ką berniuko tėvai veikė įvykio metu – nežinoma. 

Pastaruoju metu tokių incidentų pasitaiko nemažai. Dėl tėvų nepriežiūros, o ypač dėl nereagavimo į paplūdimyje esančius įspėjimus apie atgalines sroves, stiprų bangavimą, vaikams vis tiek leidžiama bristi į jūrą. Anot paplūdimių atstovų, tuo metu tėvai naršo telefonuose arba deginasi. 

Vakar per dieną iš viso išgelbėti trys skendę žmonės. Visi jie plaukiojo Girulių paplūdimyje, netoli ženklo „duobė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Atsakymas

Gelbetojai susireiksmine?? Zmogau nuo ju darbo priklauso GYVYBES! Zmones nepaiso taisykliu ka daugiau daryt ? Leist daryt ka nori ir poto eit rizikuot savo gyvybe kad gelbet kazka kam buvo nusisvilpt i visus ispejimus ? Vat kas susireiksmine tai tokie kaip Tu… nesvarbu meilutyte ar prezidentas iskelta veliava reiskia maudytis negalima, o nepatinka vaziuok prie ezero ir tau niekas neaiskins.

Klausimas

Ar devynių metų berniukas mokėjo gerai plaukti? Gerai, kad Lietuva turi tokių plaukikų kaip Meilutytė. Bet ar skiriama pakankamai lėšų, kad visi paaugliai, jaunuoliai išmoktų gerai plaukti? Gelbėtojai per daug susireikšminę. Jei iškelia raudoną vėliavą esant vieno metro bangoms, tai niekas negali įžengti į vandenį. Jei neklauso gelbėtojų nurodymų tuoj kviečiama policija. Įdomu jei esant vieno metro aukščio bangoms Meilutytė sugalvotų paplaukioti, pasitaškyti bangose, ar ir jai iškviestų policiją?

Tevai is kompiuteriniu kartos

Jiems narsymui telefone skirta smegenine, o apie vaiku sauguma jie dar nedaaugę...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS