Uostamiestyje siaučia vandalai: viename kieme subraižyti jau trys automobiliai | kl.lt

UOSTAMIESTYJE SIAUČIA VANDALAI: VIENAME KIEME SUBRAIŽYTI JAU TRYS AUTOMOBILIAI

Paryžiaus Komunos gatvėje siaučia vandalai – aštriu daiktu, gal net peiliu, kieme subraižomas jau trečias automobilis. Kas taip niokoja svetimą turtą – neaišku, šiame rajone policija dar nesučiupo žalą darančio chuligano.

Socialiniame tinkle Paryžiaus Komunos gatvės gyventojas, paviešinęs savo subraižyto automobilio nuotraukas, stebėjosi, kad tai jau, jo duomenimis, trečias automobilis, per trumpą laiką šiame kieme nukentėjęs nuo vandalų.

Vyras teigė girdėjęs, kad ir kituose kiemuose būta tokių atvejų.

Nuostolių patyrusio žmogaus žinutė sulaukė kitų internautų pastabų, esą gal žmogus buvo ne vietoje pastatęs automobilį. Kelta versija, kad galbūt šis trukdė pėstiesiems.

Kita šio kiemo gyventoja tvirtino, kad kieme mašinos statomos pagal Kelių eismo taisykles.

To dar nebuvo, kad kažkas skųstųsi dėl mašinų stovėjimo.

"Esame tvarkingi ir punktualūs kaimynai, kurie palieka vietos ir kitiems, tačiau jau trys automobiliai buvo subraižyti piktybiškai. Tuo labiau kad už blogai pastatytą mašiną niekas jų nebraižo, įmanoma gražiai susitarti. Tačiau to dar nebuvo, kad kažkas skųstųsi dėl mašinų stovėjimo", – pasakojo moteris.

Kaimynė tikino, kad net yra mačiusi asmenį, kuris galbūt galėjo taip niokoti.

Į diskusiją įsijungęs kitas gyventojas pasakojo, kad Mogiliovo gatvėje turi pykčiu trykštančių kaimynų.

"Mogiliovo gatvėje turime vieną ožį vyrą, kuris skambinėja dėl parkavimo, ir vieną neįgalią moterį, kuri net per audrą ėjo fotografuoti numerių. Linksminasi, neturi kas veikti, nepatenkinti gyvenimu? Oi, patikėkite, jiems kaip tik yra ką veikti. Yra ir tokių, kurie peiliu padangas pradūrinėja ir netingi laukti nakties, net blogas oras netrukdo", – pastebėjo viena gyventoja.

Dar vienas internautas pasakojo, kaip sučiupo nepilnamečius, braižančius automobilius.

"Nebūtinai už blogą parkavimą. Anksčiau kartkartėmis kažkas po nedaug įbrėždavo, kol galiausiai obuoliais apsvaidė, tik nežinojo, kad aš pats tuo metu mašinoje sėdėjau. Tai, pasirodo, tiesiog pypliai buvo. Užėjus į svečius ir pakalbėjus su vaikų mama, įbrėžimų nebedaugėjo", – pasakojo vairuotojas.

GALERIJA

  • Uostamiestyje siaučia vandalai: viename kieme subraižyti jau trys automobiliai
  • Uostamiestyje siaučia vandalai: viename kieme subraižyti jau trys automobiliai
  • Uostamiestyje siaučia vandalai: viename kieme subraižyti jau trys automobiliai
"Facebook" paskyros "Klaipėdos reidai II" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

>L

Žmogau , atrodo protingas esi. Bet kai pamačiau pačio komentare FB , suprantu , kad esate dar viena beviltiška zukerbergo (šūdo pavardės nerašysiu iš didžiosios raidės) auka. Snukiaknygė nesugaus vandalų , o jei ir rasit patys , tai nenubausit . Tam yra policija , teismai. Net jei automobilis ir pažeidžia taisykles (to tikrai nepropaguoju ir kitiems nerekomenduoju daryti) , niekas neturi teisės automobilio braižyti ar kitaip gadinti. Jiems tokiu atveju , taip pat yra teisėtvarkos organai.

Kameros registruojamos portale https://www.epolicija.lt/vaiz

argi sunku pajungti savo kameras

>Chi

Meslo gabalas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS