Pedofilijos byla: tris podukras ir savo dukrą prievartavęs vyras nuosprendžio neišgirdo | kl.lt

PEDOFILIJOS BYLA: TRIS PODUKRAS IR SAVO DUKRĄ PRIEVARTAVĘS VYRAS NUOSPRENDŽIO NEIŠGIRDO

Šią savaitę teismo nuosprendį turėjo išklausyti vyras, tvirkinęs ir seksualiai prievartavęs tris podukras ir savo dukrą. Tardomas dėl šių nusikaltimų jis kaltės neneigė ir teisinosi, kad taip atsitiko tik dėl alkoholio.

Visa tai vyko viename Vakarų Lietuvos miestelyje. Būdamas girtas vyras mėgdavo pasisodinti ant kelių šeimoje augusias mergaites. Jas glostydavo ir myluodavo pernelyg aktyviai, kišdamas pirštus, kur nederėtų.

Tėviškais jausmais jo elgesio negalima buvo pavadinti.

Panašu, kad nusikaltimas išaiškėjo tada, kai mergaičių mama kažkam pasipasakojo, kad sutuoktinis negražiai elgiasi su podukromis. Moteris bandė tramdyti vyrą, bet jis vis nutaikydavo momentą, kai mama nemato, kaip jis grabinėja jos dukras.

Šios kalbos pasiekė socialines tarnybas, o jų darbuotojai apie galbūt prieš vaikus vykdomus nusikaltimus pranešė teisėsaugininkams.

Vaikai tokį patėvio ir tėvo elgesį kentė nuo mažumės, vienai mergaičių tebuvo penkeri, kai ji tapo patėvio seksualinių nusikaltimų auka.

Būdamos mažos seksualinio nusikaltimo aukos pradžioje galėjo ir nesuprasti, kad patėvis elgėsi nederamai.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad vaikai buvo išnaudojami seksualiniam vyro malonumui tenkinti apie dešimtmetį.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad vaikai buvo išnaudojami seksualiniam vyro malonumui tenkinti apie dešimtmetį.

Šeima įrašyta į socialinės rizikos sąrašą. Nuo nusikaltimo demaskavimo jau praėjo nemažai laiko, kai kurios mergaitės gyvena atskirai, kitos – valdiškuose namuose.

Antradienį Klaipėdos apygardos teismas turėjo skelbti nuosprendį šioje byloje, vyro laukė dideli nemalonumai.

Tačiau paskutinis posėdis neįvyko – teismas gavo oficialų raštą, kuriuo informuota, kad prieš dvi savaites 51-erių teisiamasis mirė, todėl byla buvo nutraukta. Vyro mirties priežastis nežinoma.

Tame pačiame teisme šiuo metu nagrinėjama dar viena pedofilijos byla, kurioje vyras kaltinamas žaginęs mažametę podukrą.

Šioje istorijoje apie seksualinę prievartą tapo žinoma narpliojant sutuoktinių skyrybų peripetijas.

Pedofilijos bylos nėra retos Klaipėdos apygardos teisme, tačiau saugant aukų privatumą jos nagrinėjamos už uždarų durų, apie jas dažniausiai neplatinami pranešimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Elyja

Mano dukrą tvirkina jos tėvas. Užuovėjos specialistė po tyrimo pateikė išvadą, kad tėvas atliko seksualinio smurto veiksmus prieš dukrą, o ekspertai, deja, išvadoj nurodė, kad dukra negali būti liudytoja, nes motina dėl šeimyninių ryšių daro įtaką vaikui. Tai visos motinos daro įtaką savo vaikams, ar dėl to Lietuvoj vaikai negali būti liudytojais prieš tėvą pedofilą? Tai kaIp apsaugoti dukrą, jei jos parodymai negalimi ikiteisminiame tyrime prieš tėvą? Kas tuomet gali padėti? Kas Lietuvoje dedasi, jei net ekspertų pagalba bandoma nuslėpti pedofilijos atvejus? Gal tai susiję, kad tvirkintojo motina ilgametė Konstitucinio teismo darbuotoja?

Netikiu

Iškrypėliai dirba spaudoje kuria iškrypusius melagingus straipsnius taip pratindami žmones prie iškrypimų.

Garliavos įvykių aidai

Negali neprisiminti tų įvykių. Ar buvai vienoj ar kitoj pusėj. Taip ir liko neaišku, kas gi įvyko. Spektaklis vyko aukščiausiame lygyje, valstybės tarnautojų aktyvumas buvo aukščiau aukščiausio lygio. O galiausiai liko kalti seneliai su teta. Juk Lietuvoj pedofilijos nėra.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS