Girtų ir agresyvių asmenų nuotykiai Klaipėdoje: nuostoliai – niekuo dėtiems žmonėms | kl.lt

GIRTŲ IR AGRESYVIŲ ASMENŲ NUOTYKIAI KLAIPĖDOJE: NUOSTOLIAI – NIEKUO DĖTIEMS ŽMONĖMS

Klaipėdoje netikėto išpuolio galima sulaukti šviesiu paros metu judrioje centrinės miesto dalies gatvelėje. Girtų ir agresyvių asmenų nakties nuotykiai dažniausiai padaro nuostolių niekuo dėtiems žmonėms.

Pirmadienį, 16.40 val., 53 metų vyras važiavo savo automobiliu ramia Ligoninės gatve, kai staiga priešais jo mašiną iššoko nepažįstamas apie 40 metų vyras. Jis tyčia užstojo kelią ir ėmė priekaištauti vairuojančiajam.

Vyrai susibarė, galima tik spėti, kad kalbėta apie kažkokį eismo nesusipratimą. Jaunesnis vyras, pastojęs automobiliui kelią, grasino susidorojimu ir trenkė vairavusiajam mašinos durelėmis.

Panašu, kad tuo metu, kai nukentėjęs asmuo išsitraukė telefoną ir ėmė kviesti policininkus, jį užsipuolęs vyras paskubėjo dingti.

Pareigūnai agresyvaus vyro neberado, todėl pradėję ikiteisminį tyrimą dėl skausmo sukėlimo žmogui policininkai bandys aiškintis, kas jis yra. Tyrėjai aiškinasi, kas sukėlė tokią vyro agresiją, ar nukentėjusysis kaip nors išprovokavo tokį jo elgesį.

Kodėl du suaugę vyrai pirmadienį paryčiais pačiame Klaipėdos centre elgėsi, kaip sutrikusios psichikos asmenys, policininkams suprantama. 3.40 val. 34-erių ir 33-ejų apsvaigę vyrai šlaistėsi aplink miesto centre esantį dangoraižį.

Vyrai labai norėjo patekti į viduje esančią pasilinksminimo įstaigą, bet apsaugininkas suprato, kad su tokiais klientais turės daug rūpesčių ir į vidų jų neįleido.

Tai ir įsiutino neblaivius vyrus. Jie grasino apsaugininkui, o įtūžį išliejo ant prie durų stovinčių šiukšliadėžių.

Apsaugos darbuotojui neliko kitos išeities, kaip kviesti policiją. Pareigūnai sulaikė abu chuliganus, vienam jų nustatytas 1,73 prom. girtumas. Apie antrojo neblaivumą policijos atstovai neturi duomenų.

Uostamiesčio policininkai pradėjo ir ikiteisminį tyrimą dėl 58 metų klaipėdiečio sumušimo. Nuo įtariamo nusikaltimo jau buvo praėję 10 dienų. Teigiama, kad taip pavėluotai imtasi tyrimo todėl, kad nusikaltimo auka tik pirmadienį parašė oficialų pareiškimą.

Pareiškime auka nurodė, kad rugsėjo 11-osios vakare, apie 20.30 val., Herkaus Manto gatvėje, netoli geležinkelio viaduko, jį sumušė du nepažįstami vyrai. Nukentėjusysis dėl to pateko į ligoninę ir buvo ten gydomas.

Ar užpuolikai norėjo auką apiplėšti, ar turėjo kitų motyvų, policijos atstovai nepraneša.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Klaipėda nebesaugi

Policijos reforma pasimatė

Tai tik smulkmenos

Parasykit ka narkomanai isdarineja. Jie uz doze gali ir nekalta zmogu uzmust, ir savo motina ar vaika i gabalelius supjaustyt kad net rankos nedudrebes. Rasykit apie zinomu asmenu vaikus narkomanus. Kaip antai prokuroro Sabucio dukra, kiek doze dienai kainuoja, is kur tiek pinigu gauna, kas narkotikus pristato, ka narkomanai veikia laisvalaikiu...maza nepasirodys. O Sabutis dar ir prokuroru profesines otganizacijos vadovas. Tai supraskit. Be to. Visu praturtejusiu politiku, valdininku, teiseju, profesoriu, mediku, verslininku, turtingesniu menininku vaikai ir anukai su mazom isimtik narkomanai. Viesinti butina ka tai reiskia. Tai viesas interesas. Daznai tie narkomanai uzsieniuose, filmuota medziaga is ju orgoju surinkit ir rodykit visuomenei. Bei duokit informacija kiek tai kainuoja ir ar tam pakanka prokuroro algos ar pensijos.

Anonimas

seku seku pasaka..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS