Vagys veikia naktimis: uostamiestyje nukentėjo kelios bendrovės | kl.lt

VAGYS VEIKIA NAKTIMIS: UOSTAMIESTYJE NUKENTĖJO KELIOS BENDROVĖS

Vagystės – vis dar dažniausiai vykdomi nusikaltimai Lietuvoje, o kaltininkus nustatyti pavyksta kur kas rečiau nei to norėtų nukentėjusieji.

Labiausiai nuo vagių kenčia įmonės ir bendrovės. Neretai pareigūnai teigia, kad turtas saugomas nepakankamai, o kartais konstatuojama, jog nusikaltimą įvykdė savi darbuotojai arba su jais susiję asmenys.

Uostamiesčio ir Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai turės tirti dar dvi vagystes, kurios įvykdytos penktadienio naktį.

Prieš 7 val. ryto į statybvietę Danės gatvėje atėję darbuotojai rado išardytą tvorą, pro kurią įsibrauta į teritoriją.

Apžiūrėję savo turtą statybininkai pranešė policija, kad buvo apvogti. Dingo įvairūs dviem įmonėms priklausantys darbo įrankiai.

Kiek, ko dingo, dar aiškinamasi. Kai viskas bus apžiūrėta, bus aišku, kokią žalą patyrė nukentėjusios įmonės.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnams teks ieškoti ne vagių, o nukentėjusiųjų. Mat penktadienio naktį, 2.48 val., Gargžduose, Gamyklos gatvėje sustabdę įtarimų sukėlusį automobilį „VW Passat“ policininkai jo bagažinėje rado 155 litrus dyzelino.

29-erių mašinos vairuotojas ir kartu važiavęs 24-erių jo bendrakeleivis negalėjo įtikinamai paaiškinti, iš kur gavo šiuos degalus.

Abu vyrai pabuvojo Klaipėdos rajono policijos komisariate. Pareigūnai bando sužinoti, iš kokios transporto priemonės buvo pavogti šie degalai. Tikėtina, kad naktį nukentėjusysis dar nežinojo, kad buvo apvogtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tapinui ir& KO

dekokit. cia tik pradzia. kai priimi teritorijn nezinia ka, tiketis supratimo sunku.. zmones, nepasiryze mokytis ir gerbti krasta kuris suteike priebega, niekada netaps musiskiais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS