Vagyste įtaria nepilnametes Gintaro muziejaus lankytojas | kl.lt

VAGYSTE ĮTARIA NEPILNAMETES GINTARO MUZIEJAUS LANKYTOJAS

Palangoje, Gintaro muziejuje, dvi paauglės pavogė darbuotojos planšetinį kompiuterį. Policininkai tikisi nepilnametes netrukus identifikuoti, o pagrobtą daiktą rasti.

Antradienį po pietų į kurorto policijos komisariatą kreipėsi 56 metų muziejaus darbuotoja. Tądien, apie 13 val., ji trumpam išėjo iš muziejaus salės, kurią prižiūri, ir be priežiūros ant radiatoriaus paliko savo planšetinį kompiuterį.

Kai netrukus moteris grįžo, jo neberado.

Vaizdo stebėjimo kamerų įrašai parodė, kad kompiuterį pamatė dvi nepilnametės. Jos paėmė svetimą daiktą ir su kartu buvusiu vyru išėjo iš muziejaus.

Policijai apie įvykį pranešusi moteris nurodė, kad dingęs kompiuteris kainavo 160 eurų.

Nežinia, ar su mergaitėmis buvęs vyras suprato, kad jos pasiėmė ne savo daiktą. Galima tikėtis, kad suaugusieji paaiškins vaikams, kad tai, ką jos padarė, vadinama vagyste.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Palangos policijos komisariato vadovas Algirdas Budginas mano, kad mergaites pavyks greitai rasti, o nukentėjusioji atgaus savo kompiuterį.

Tokios vagystės kurorte nėra dažnos, kur kas dažniau pareigūnai tiria poilsiautojų trumpam pajūryje be priežiūros paliktų daiktų vagystes.

Šiemet vietos policininkams pavyko nutverti kelis tokius vagis, jie buvo atvykę pelnytis iš Kretingos. Po jų sulaikymo pranešimų apie tokias vagystes nebesulaukiama.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Privaziuoja visokiu...

T

Durnynas auga

Anonimas

Azijoj kapoja pirstus uz vagyste.Azijietis sako galime daiktus palikti ir nevogs.Reikia ir ES grieztesniu bausmiu nenorintiem gyventi oriai/
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS