Vaikai naktį ėjo vogti | kl.lt

VAIKAI NAKTĮ ĖJO VOGTI

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Klaipėdoje buvo apvogta kebabinė. Jaunieji vagys paliko gausybę jų kaltę įrodančių pėdsakų, kuriais sekdami pareigūnai demaskavo įtariamuosius.

Vidurnaktį į Mokyklos gatvėje esančią kebabinę įsilaužė du jauni vagys. Apie tai pranešė suveikusi signalizacija, o šioje maitinimo įstaigoje dirbanti moteris netrukus policijoje parašė pareiškimą dėl įvykdytos vagystės.

Vaizdo kameros užfiksavo du jaunus įsibrovėlius. Įraše matyti, kaip jie išdaužė langą ir įsibrovė vidun. Vienas susižeidė ranką ir privarvino kraujo ant grindų.

Vaikų tikslas buvo kebabinėje pernakt palikti pinigai. Spintelės stalčiuje nepilnamečiai rado 70 eurų.

Policijos pareigūnai pamatė ne tik kraujo lašus, viduje ryškėjo batų atspaudai. Pareigūnai surinko kraujo ėminius, užfiksavo rankų atspaudus bei batų paliktus pėdsakus.

Bet tai buvo ne vieninteliai įkalčiai. Visiškai netoli nusikaltimo vietos policininkai rado numestą dokumentą, kuriuo vienų uostamiesčio vaikų globos namų 15-metis auklėtinis informuojamas apie jam skirtą baudą už važiavimą miesto autobusu be bilieto.

Todėl pareigūnai ėmė įtarti šį paauglį nusikaltimu.

Įtarimai dar labiau sustiprėjo, kai praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio vaikų globos namų administracija oficialiai pranešė Klaipėdos miesto policijos komisariatui, kad būtent šis vaikinas negrįžo į namus, prašyta skelbti jo paiešką.

Vagystę tiriantys policininkai ėmėsi ieškoti 15-mečio. Tą patį vakarą tapo žinoma, kad jo bendrininkas – tų pačių globos namų 17-metis auklėtinis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

qqq

Klaipėdiečiui---nėra ko šaipytis...jų gyvenimo sąlygos nekokios ,gaila ,kad neturi namų ,tėvų .

Klaipėdietis

Du pretendentai nominacijai "Savaitės bukiausi nusikaltėliai". Sveikiname pretendentus ir policijos pareigūnus.

teises žino kaip potesius o pareigas

vaikai turi savo teises ju negalima skriaust nei užgaut geri vaikai duokit kuo daugiau jiem teisiu užsiaugins nauja banditų katra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS