Vandens telkiniuose – vasaros aukos: savaitgalį Klaipėdos apskrityje nuskendo du vaikinai | kl.lt

VANDENS TELKINIUOSE – VASAROS AUKOS: SAVAITGALĮ KLAIPĖDOS APSKRITYJE NUSKENDO DU VAIKINAI

Karščio kamuojami žmonės skuba vėsintis į vandens telkinius. Savaitgalį Klaipėdos apskrityje žuvo du vaikinai, abu jie nuskendo.

Tragiška nelaimė Klaipėdos rajone, prie Eketės piliakalnio, įvyko penktadienį vakare. Grupė draugų mėgavosi vasaros malonumais, jaunuoliai šokinėjo į užtvanką nuo betoninės krantinės.

Vienas jų, 20-metis klaipėdietis, šoko į vandenį, išniro, paplaukė, paniro ir dingo gelmėje. Draugai iškart pamatė, kad jaunuolį ištiko bėda ir iškvietė gelbėtojus.

Po pusvalandžio gelbėtojai pradėjo skenduolio paiešką.

Apie 23 val. vaikino kūnas rastas visai netoli kranto, tiesa, jis buvo nugrimzdęs į aštuonių ar devynių metų gylį.

Atgaivinti jaunuolio nepavyko.

Panaši nelaimė įvyko šeštadienį vakare. Jaunuoliai pliuškenosi Plungės rajone, Grumblių kaime esančios sodybos tvenkinyje. Gerai įrengtas poilsiui tvenkinys pasirodė besąs pavojingas. Drauge poilsiavę vaikinai pasigedo savo 17-mečio bičiulio. Jaunuolio rūbai gulėjo tvarkingai sudėti ant tvenkinio kranto, todėl visų akys nukrypo į vandenį.

Iškviesti narai žvalgė tvenkinio dugną ir maždaug už penkių metrų nuo kranto, pustrečio metro gylyje aptiko vaikino kūną. Jam padėti taip pat nebebuvo galima.

Pajūrio paplūdimių gelbėtojai tikino, kad kol kas skendusiųjų jūroje nebuvo, labiausiai pagalbos reikėjo krante persikaitinusiems poilsiautojams.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

O baisiausia tai kad rašytojai rašo melagienas 'vaikino prie eketės niekas ir negaivino .kam rašyti netiesa nei žinot nei matėt bele kad sekt pasakas.

Marija

Keisti tie žmonės,kai pradeda mirt, jie puola tada į vandeni.Vietoij to,kad kviestu greitąją.Gaila,bet išgelbėti jau neimanoma žmogaus.Tokiu situacijų bus dar neviena.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS