Viešumoje – netikėtos vyrų mirtys: sutriko sveikata? | kl.lt

VIEŠUMOJE – NETIKĖTOS VYRŲ MIRTYS: SUTRIKO SVEIKATA?

Pirmadienį Klaipėdoje ir netoli uostamiesčio netikėtai mirė du vyrai. Tikėtina, kad staigi mirtis juos ištiko ūmai sutrikus sveikatai.

Ankstų rytą, 7.20 val., Dubysos gatvėje prie privačios sveikatos priežiūros įstaigos žmonės pamatė gulintį vyrą.

Netruko paaiškėti, kad 57-erių klaipėdietis, rastas ant gydymo įstaigos laiptų, yra negyvas. Tai konstatavo ir greitosios medicinos pagalbos stoties medikai.

Išoriškai apžiūrėję vyro kūną pareigūnai nerado jokių požymių, kad jis būtų tapęs nusikaltimo auka, todėl pirmiausiai kilo mintis, kad vyrą ištiko staigus priepuolis.

Kol kas neaišku, kas tos pačios dienos ryte, apie 8.30 val., atsitiko 59-erių vyrui, kuris pirmadienį važiavo greitkeliu Klaipėda–Vilnius. Ties Gobergiškės kaimu jo vairuojamas automobilis „Fiat“ pasivijo BMW ir į jį atsitrenkė.

Po susidūrimo „Fiat“ nuvažiavo nuo kelio į pakelės pievas ir ten sustojo.

Kai žmonės pribėgo prie šios mašinos, pamatė, kad vairuotojas nebegyvas.

Ryškių priežasčių įvykti avarijai ir juo labiau eismo įvykio metu žūti vairuotojui nebuvo. Todėl esama spėjimo, kad vairuotojui staiga sutriko sveikata, todėl jis nesuvaldė automobilio.

Abiem atvejais atsakymų laukiama iš teismo medicinos ekspertų. Jie turėtų padėti paskutinį tašką ikiteisminiuose tyrimuose mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (120)

Rasa

Simonytes ir dulkio grupinės žmogžudystes.

Kristina Menkeviciene

Ką nespėjo nužudyti skiepai tie dabar krenta kaip lapai po skiepų, gaila, bet dar atsiranda asilų kurie kažką vapa apie mokslą, matyt to mokslo tiek ir ragavo!!!!

vitalijus

Vergai prisiskiepyjo , o dabar krenta , kas liepė skiepytis ? tik jūsų durna galva dėl vergiško darbelio aukoti savo sveikatą…
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS