Vilkiko vairuotojas nepajuto partrenkęs žmogų? | kl.lt

VILKIKO VAIRUOTOJAS NEPAJUTO PARTRENKĘS ŽMOGŲ?

Pareigūnai išnarpliojo 60-mečio vyro žūties autostradoje aplinkybes ir rado kaltininką. Vilkiko vairuotojas jau apklaustas.

Penktadienio naktį autostradoje Kaunas–Klaipėda, netoli kavinės "Trys mylimos", greitėjimo juostoje pravažiuojantys žmonės rado negyvą vyrą.

Buvo akivaizdu, kad jis žuvo partrenktas automobilio.

Apžiūrėję įvykio vietą pareigūnai suprato, kad žmogų partrenkė vilkikas. Šalia mirusiojo rasta detalė su kodu, kuris suteikė galimybę nustatyti, kad tai 2013 m. pagamintas automobilis, o detalės spalva leido spręsti apie viso vilkiko spalvą.

Policijos pareigūnai pasitelkė į pagalbą kelių direkciją bei peržiūrėjo įvairiose vietose sumontuotų vaizdo kamerų įrašus.

Netruko paaiškėti, kokios bendrovės vilkikas pražudė žmogų. Pasirodo, automobilis registruotas Klaipėdoje veikiančioje įmonėje.

Praėjus 12 valandų po galimo avarijos laiko, į 60-mečio vairuotojo namus atėjo pareigūnai ir išsivežė jį apklausti. Vyras tuo metu buvo visiškai blaivus, todėl įtarti, kad pėsčiąjį jis partrenkė būdamas išgėręs, nėra pagrindo.

Vairuotojas tikino nepajutęs, kaip didžiulis vilkikas kliudė nestambų vyrą, todėl nuvažiavo.

61 metų vyras gyveno greta greitkelio esančiame Gobergiškės kaime. Kur jis ėjo tamsiuoju paros metu, dar aiškinamasi.

Eismo įvykių tyrimo specialistai bandys atsakyti į klausimus, ar avarijos auka bandė eiti per kelią, o gal jis tiesiog keliavo kelkraščiu. Iš turimų duomenų ketinama susidaryti eismo nelaimės vaizdą.

Šį kartą vilkikas ir jo vairuotojas surasti be visuomenės pagalbos, nors pareigūnai sulaukė labai daug skambučių.

"Esame labai dėkingi už aktyvų dalyvavimą tiriant avarijos aplinkybes. Visuomenė darosi vis nepakantesnė gyvenimo negerovėms ir vis dažniau padeda policijai demaskuojant kaltininkus", – padarė išvadą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

As

Pėstiesiems vaikščioti magistralėje yra draudžiama

Al

kaip tik ten yra tiltas per autostrada, kur galima pereiti autostrada

Tam 6iaip tai

Jeigu tu teises turi tai iskarto atimti ,o siaip ,kaip iš Kauno taip ir daunas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS