Vis dar nežinomas rusų jūreivio likimas | kl.lt

VIS DAR NEŽINOMAS RUSŲ JŪREIVIO LIKIMAS

Trečiadienį vis dar ieškota nežinia kur esančio rusų jūreivio, dingusio iš laivo, stovinčio Klaipėdos uoste.

37-erių Rusijos Federacijos piliečio Aleksandro Vizigino ieškoma nuo spalio 30-osios, sekmadienio. Su Rusijos vėliava plaukiojančio laivo „Maironis“ įgulos nario pasigesta apie 22.30 val. Laivas stovi prie 134 krantinės ir artimiausiu metu išplaukti nesirengia.

Vėliau kiti įgulos nariai prisiminė paskutinį kartą A.Viziginą matę laive vėlai vakare. Vyras neketino niekur eiti. Uosto vartų vaizdo kameros taip pat nefiksavo jo išeinančio. Todėl tikėtina, kad jūreivis neišlipo į krantą, o jei iš paliko laivą, tai nuėjo netoli.

A.Viziginas yra apie 160 cm, stambaus kūno sudėjimo, apvalaus veido, pliktelėjęs, trumpai kirptų šviesių plaukų. Kai paskutinį kartą šį žmogų matė kiti jūrininkai, jis vilkėjo tamsia striuke, tamsiomis kelnėmis, avėjo tamsiais batais.

Šio asmens paiešką pradėję uostamiesčio policijos komisariato pareigūnai tiria visas galima jo dingimo versijas. Ankstesni atvejai verčia policininkus žvalgytis jūreivio ir uosto akvatorijoje. Būta ne vieno atvejo, kai pradingėlių paieška baigdavosi liūdno fakto konstatavimu – vyrai iškrisdavo į marias. Ne vienas jų pražūdavo neišlaikęs lygsvaros lipdamas trapu.

Uoste yra buvę ir linksmesnių istorijų, kai jūreiviai išsmukdavo nepastebėti iš uosto ir linksmai leisdavo dienas su naujomis pažįstamomis, o po kelių dienų grįždavo į laivą.

Tikėtina, kad ši jūreivio dingimo istorija bus išnarpliota po kelių dienų.

Bylos tyrėjai prašo ką nors žinančius apie A.Vizigino buvimo vietą pranešti tel. 870061163 arba 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

n

manau jis randasi ten kur ruda geležis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS