Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu | kl.lt

VYRAS SUGYVENTINĘ UŽMUŠĖ PUODO DANGČIU

43-ejų Albertas Taurinskas trečiadienį ryte iš Klaipėdos apygardos teismo salės išėjo nusiminęs, teismas jį už grotų pasiuntė 14-kai metų. Daugybę kartų smurtavęs ir sužalojęs sugyventinę, šiemet kovo pradžioje jis savo moterį nužudė.

Teisėjų kolegija pripažino, kad A.Taurinskas buvo nuoširdus, atvirai pasakojo, kaip skriaudęs moterį, su kuria drauge apsigyveno prieš aštuonerius metus ir labai gailėjosi dėl pasekmių. Vyras kalbėjo pats nesuprantantis už ką ją mušė ir tikino, kad blaiviam jam taip elgtis nebūtų atėję į galvą.

A.Taurinskas gyveno su 20 metų vyresne moterimi, kaip teigiama teismo nuosprendyje, abu girtavo, tačiau tai nė kiek nepateisina vyro elgesio.

Nagrinėjant bylą liudijo žuvusiosios dukros bei kaimynai. Visi jie tvirtino, kad Skuodo rajone, Šliktinės kaime gyvenęs vyras nuolat žiauriai skriausdavo sugyventinę, ji dėl to buvo patyrusi daug traumų. Policijoje buvo pradėtas ne vienas ikiteisminis tyrimas dėl A.Taurinsko smurto, kartą vyras net buvo nuteistas. Tačiau tai jo elgesio nepakeitė. Muštynės sugyventinių namuose buvo kasdienybė.

Šiemet sausio mėnesį jis užlaužė sugyventinei ranką už nugaros ir smarkiai ją patraukė. Lūžo keli kaulai. Šis sužalojimas vertinamas kaip nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Moteris turbūt dar buvo neatsigavusi kai kovo 5-ąją sugyventinis ją pastūmė ir nukentėjusioji susitrenkė į sieną galvą. Po to vyras vožė sugyventinei per pakaušį metaliniu puodo dangčiu.

Po poros valandų kraujas sutrenktoje galvos vietoje plūstelėjo ant smegenų ir jas suspaudė. Nuo šios traumos moteris mirė.

Įvertinęs A.Taurinsko ankstesnius smurto proveržius bei polinkį girtauti ir, nepaisant teisėsaugos institucijų pastangų pakeisti vyro elgesį, teismas pasiuntė kaltininką už grotų ilgiems metams.

GALERIJA

  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
  • Vyras sugyventinę užmušė puodo dangčiu
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

msdas34

Va tie lietuviai. Sedintys, geriantys, narkotikus vartojantys. O ka daugiau daryt kai darbo nera ))) O sitas snukis nuotraukoj yra baisus. Jis turbut dar nesuprato kad nuzude.

oho

Lūžo keli kaulai ir tai vertinama kaip nesunkus sveikatos sutrikdymas??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS