Vaikų gyvybės – per brangios? | kl.lt

VAIKŲ GYVYBĖS – PER BRANGIOS?

Antradienio vakarą per TV3 žiūrėjau vieną laidą. Joje pasakojo apie sergančius vaikus. Reportaže buvo atskleistas Lietuvos politikų ir valdininkų žiaurumas – paaiškėjo, kad vėl bus statomas tas niekam nereikalingas stadionas, tik už daug didesnius pinigus, tačiau kompensuoti vaikams gyvybę galinčių išgelbėti vaistų galimybės nėra. Lyg ir niekas, įskaitant ir sveikatos ministrą, nenori spręsti šių klausimų. Neva jiems blogai, kad vaikai pasveiks, nes gali atsirasti daugiau tokių, kuriems reikės kokius nors vaistus kompensuoti, o tada bus išleidžiama dar daugiau pinigų. Protu nesuvokiama. Viskam pinigų yra, bet tik ne sergantiems vaikams. Gal jų gyvybės taptų per brangios? Jei bent vieno politiko vaikas sirgtų nepagydoma liga, pinigų atsirastų iš karto.

Ingrida

Kaip lesino, taip lesins

Kasmet atsiranda tokių, kurie per balkonus ar langus lesina paukščius. Ir kasmet jų niekas nebaudžia. Kas pasikeis nufotografavus kaimyną, lesinantį balandį? Pasakysiu atvirai, niekas nepasikeis. Jokie specialistai neatvažiuos, nepradės aiškintis, iš kurio buto ir kas ten toks tą balandį lesino, nes tai – niekam neįdomu, tik gaišinamas laikas. Tad galime skųstis kiek norime, vis tiek niekas nepasikeis.

Jonas

Skulptūra – dar nesutvarkyta

Jau galbūt prabėgo mėnuo, bet Neringos skulptūra vis dar nesutvarkyta. Tos plokštės bado akį. Ar tikrai reikia mėnesio tam, kad paskirtų kokį nors rangovą darbams atlikti? O gal to rangovo net nėra, gal dabar ta skulptūra visada taip baisiai atrodys?

Kristina

Paaugliai irgi rūko

Girdėjau, kad yra kažkoks telefono numeris, kuriuo galima pranešti apie narkotikų plitimą tarp nepilnamečių ar kitas bėdas. O man įdomu, ką daryti su rūkančiu jaunimu? Nieko nėra šlykščiau, kai 15–16 metų mergina, eidama per perėją, užtraukia dūmą, nusikeikia, o po to dar ir atsikosėja, lyg kokia senė. O gal šiais laikais niekas nedraudžiama?

Norbertas

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Klaipedietė

Niekšai,išjunkite šildymą,kiek dar vogsite?

Anonimas

tokios malalietkos ciulpiancios cigarete ir ka rimtesnio paciulpt neatsisako, viskas tvarkoj

norbertui

dabar tokios merginos madoj, bachurams tinka

SUSIJUSIOS NAUJIENOS