Po sprogimo Panevėžio daugiabutyje skelbiama lokali ekstremali situacija | kl.lt

PO SPROGIMO PANEVĖŽIO DAUGIABUTYJE SKELBIAMA LOKALI EKSTREMALI SITUACIJA

Panevėžyje savaitgalį, įtariama, sprogus dujų balionui skelbiama lokali ekstremali situacija.

„Šiandien turėjome Ekstremalių situacijų centro posėdį ir posėdžio metu buvo nuspręsta, kad vis dėlto bus reikalinga statinio ekspertizė, lokali ekstremali situacija bus paskelbta“, – pirmadienį BNS sakė Panevėžio savivaldybės administracijos direktorius Tomas Jukna.

Anot jo, septynių butų gyventojams taip pat pasiūlytas laikinasis apgyvendinimas, tačiau tokio noro kol kas niekas neišreiškė.

T. Jukna negalėjo patikslinti, kiek žmonių vis dar negali sugrįžti į daugiabutį.

„Pastatą administruojančios bendrovės „Panevėžio būstas“ darbuotojai šiuo metu daro viską, kad kaip galima greičiau būtų atstatytas elektros tiekimas keliems be elektros energijos likusiems būstams, atliekami būtini darbai, kad neiškiltų grėsmė namo šildymo sistemai – ji neužšaltų“, – nurodoma savivaldybės pranešime.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie gaisrą Panevėžyje esančiame bute gavo sekmadienį. Atvykus ugniagesiams gaisras jau buvo užgesintas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas BNS sakė, kad įtariama, jog sprogo penkių litrų dujų balionas, nukentėjo vienas žmogus, jis išvežtas į ligoninę.

GALERIJA

  • Po sprogimo Panevėžio daugiabutyje skelbiama lokali ekstremali situacija
  • Po sprogimo Panevėžio daugiabutyje skelbiama lokali ekstremali situacija
  • Po sprogimo Panevėžio daugiabutyje skelbiama lokali ekstremali situacija
M. Pariuaka / JP.LT / feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS