D. Johnsonas ir D. DeVito įsiveržė į nepažįstamų žmonių vestuves | kl.lt

D. JOHNSONAS IR D. DEVITO ĮSIVERŽĖ Į NEPAŽĮSTAMŲ ŽMONIŲ VESTUVES

  • 0

„Ar tu kada esi įsiveržęs į nepažįstamų žmonių vestuves?“, – tokiu klausimu prasideda vaizdo įrašas, kuriame šalia baseino Meksikoje, Cabo, šnekučiuojasi dvi puikiai pažįstamos Holivudo žvaigždės – Dwayne’as Johnsonas-Uola ir Danny DeVito.

Abu jie viename viešbutyje atsidūrė reklamuodami jau šį savaitgalį į kino teatrus atkeliaujantį filmą „Džiumandži: kitas lygis“. Panašu, kad klausimas tapo provokacija ir jau netrukus, dainuodami legendinę dainą „Unforgettable“, jiedu įsiveržė į svarbiausią dviejų įsimylėjusių ir visiškai nepažįstamų žmonių gyvenimo šventę.

Jaunųjų ir svečių reakcijos buvo įspūdingos – jie negalėjo patikėti, kad šventėje nei iš šio, nei iš to atsirado du garsūs aktoriai ir, negana to, sudainavo jiems dainą. Vėliau sekė sveikinimai ir fotosesijos su žvaigždėmis. Baigę pasirodymą, D. Johnsonas-Uola ir D. DeVito liko labai patenkinti savo siurprizu.

„Mums puikiai pavyko! Toje salėje buvo pilna meilės. Darkart sveikiname Kritiną ir Willą“, – sakė D. Johnsonas ir paklausė, ar jo kolega turi kokių patarimų jaunavedžiams.

„Linkiu didžiulio namo, kad nereiktų dažnai susitikti“, – gluminančiai pajuokavo D. DeVito ir abu aktoriai akimirksniu nutarė, kad tai netinkamas palinkėjimas.

„Bet yra penki svarbūs žodžiai, kuriais mes su Danny vadovaujamės santuokoje: „Taip, brangioji, tu esi teisi“, – šypsojosi Holivudo žvaigždės, kurias jau netrukus kartu vaidinančius išvysime nuotykių filme „Džiumandži: kitas lygis“.

2017-aisiais pasirodžiusi juosta „Džiumandži: sveiki atvykę į džiungles“ uždirbo beveik milijardą dolerių, užėmė penktąją vietą tarp tų metų pelningiausių filmų ir 40-ąją vietą tarp visų laikų daugiausiai uždirbusių juostų. Todėl neturėtų stebinti faktas, jog jau gruodžio 6 dieną viso pasaulio kino teatruose (Lietuvoje – taip pat) pasirodo trečioji „Džiumandži“ filmų dalis „Džiumandži: kitas lygis“.

D. Johnsonas ir D. DeVito yra tik vieni iš daugelio garsių aktorių, kuriuos išvysime juostoje „Džiumandži: kitas lygis“. Drauge su jais vaidino Danny Gloveris, Jackas Blackas, Kevinas Hartas, Karen Gillan, dainininkai Awkwafina bei Nickas Jonasas.

Naujausią jo darbą „Džiumandži: kitas lygis“ žiūrovai galės įvertinti jau visai netrukus, gruodžio 6 dieną, kuomet kino teatruose įvyks pasaulinė filmo premjera.

GALERIJA

  • D. Johnsonas ir D. DeVito įsiveržė į nepažįstamų žmonių vestuves
  • D. Johnsonas ir D. DeVito įsiveržė į nepažįstamų žmonių vestuves
Filmo platintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS