Ginčų išvargintas V. Pranckietis žada kviesti R. Karbauskį į susitikimą | kl.lt

GINČŲ IŠVARGINTAS V. PRANCKIETIS ŽADA KVIESTI R. KARBAUSKĮ Į SUSITIKIMĄ

Ketvirtadienį Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis spręsti nesibaigiančių diskusijų dėl Seimo valdybos ketina į susitikimą kviesti „valstiečių“ lyderį Ramūną Karbauskį.

„Dar nenumatomas, bet jūs skatinate, ir aš pakviesiu jį susitikimui. Dėl tų klausimų, kuriuos bandome išspręsti. Aš maždaug žinau, apie ką įvyks kalba, bet tiksliai nežinau, jokių dokumentų negavau, jokio prašymo negavau, jokių pareiškimų nemačiau“, – žurnalistams Seime sakė V. Pranckietis.

Po to kai „tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis buvo atstatydintas iš Seimo vicepirmininko pareigų, kilo ginčas tarp V. Pranckiečio ir R. Karbauskio, ar siūlyti naują kandidatą į jo vietą. Seimo pirmininkas tvirtina, kad naujas vicepirmininkas nebūtinas. Tuo tarpu „valstiečiai“ į šią poziciją siūlo frakcijos „Lietuvos gerovei“ atstovą Kęstutį Bartkevičių.

Apie susitikimą su R. Karbauskiu prakalbęs V. Pranckietis sako nuo savo pozicijos neatsitraukiantis.

„Aš, kaip valdyboje dirbantis, žinau, kad tas pareigas gali atlikti kiti valdybos nariai, tad papildomo žmogaus ten nereikia“, – sakė V. Pranckietis, pridurdamas, kad galutinį sprendimą jis ir pasakys.

„Frakcijų seniūnai pasako savo nuomonę, bet teikti privalau aš ir sprendimas bus mano“, –  apibendrino jis.

R. Karbauskis vienas nedalyvautų

R. Karbauskis oficialaus kvietimo susitikti su Seimo pirmininku Viktoru Pranckiečiu kol kas nesulaukė, o gavęs vienas nedalyvautų, teigia „valstiečių“ lyderio patarėja Dalia Vencevičienė.

„Kvietimas kol kas nėra gautas oficialiai, kai bus gautas, tuomet susitikime dalyvaus koalicijos partneriai visi drauge, nes tai nėra kažkoks asmeninis susitikimas“, – Eltą patikino D. Vencevičienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Da Luna

klausas ponas seimo pirmininke, ar duonos rėke suvalgei seime kuria mokulas ,davė taikos simboliu suvedimo grinuolio rankos paspaudimo, ir kad nebūtų druskos per daug pabarstytos, saskaitu apsivalimo progresui,prašai karabauski į susitykima o dėl kuo juk toki genties priešai buvote, kad jeigu ne seimo galiunas verdiktas būtų jau seniai nurašytas ponas seimo pirmininkas sedėtu sales gale ir trintu sėdine iki nauju rinkimu, juk tiek spaudė kad išėitum palikti reikalavo eik varyk lauk , vos ne su spiriu į subinę, taip kam tas susitikimas jau partijos gretas palikai, gal vėl prašysi gal priims , atgal sunku suprasti kas čia vyksta, mūsų ponu veikėju, priteršia priminko,

...

Che: „Kvietimas kol kas nėra gautas oficialiai, kai bus gautas, tuomet susitikime dalyvaus koalicijos partneriai visi drauge, nes tai nėra kažkoks asmeninis susitikimas“ - ir vėl Dėdulės spąstai, ir vėl tas mauras Pranckietis nesupranta kaip žiauriai su juo yra manipuliuojama.

Anonimas

Karbauskis bijo susitikti su pranskieciu kat mėgautųsi snukį bailys tas zuikis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS