Ministras su veterinarijos tarnybos vadovu aptars gyvūnų kankinimo situaciją | kl.lt

MINISTRAS SU VETERINARIJOS TARNYBOS VADOVU APTARS GYVŪNŲ KANKINIMO SITUACIJĄ

Žemės ūkio ministras Andrius Palionis trečiadienį ketina aptarti gyvūnų kankinimo situaciją Lietuvoje su Maisto ir veterinarijos vadovu Dariumi Remeika.

„Jie aptars plačiai nuskambėjusius tyrimus dėl atvejų, kai užfiksuotas netinkamas elgesys su gyvūnais bei ministras išklausys veterinarijos tarnybos vadovo pasiūlymus, ką reikėtų keisti, kad būtų užkirstas kelias gyvūnų kankinimui ir nelegaliai veiklai“, – BNS sakė ministro patarėjas Rosvaldas Gorbačiovas.

Anot jo, A. Palionis pirmadienį nurodė tarnybos vadovui pateikti konkrečius pasiūlymus, kokias sistemines spragas ar darbo organizavimo ypatumus reikėtų keisti.

Policija nuo šeštadienio pradėjo penkis ikiteisminius tyrimus dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, susijusius su netinkamomis jų laikymo sąlygomis. Gyvūnų gerove susirūpinta, savaitgalį paaiškėjus faktams apie, įtariama, nelegalias šunų veisyklas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

aū!...

Vietoj "veidrodinės" Žemės ūkio ministerijos finansavimo Kaune Palioniui siūlau gyvūnų prieglaudas aprūpinti.Nes atspindys iš tų veidrodžių šlykštus.

Ne zemes ukio,

O stagnacijos ministerija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS