Pailsėjęs Ispanijoje į darbus vėl kibs premjeras S. Skvernelis | kl.lt

PAILSĖJĘS ISPANIJOJE Į DARBUS VĖL KIBS PREMJERAS S. SKVERNELIS

Premjeras Saulius Skvernelis antradienį grįžta į darbą po tris savaites trukusių atostogų.

Po atostogų pirmąją darbo dieną premjeras pirmiausia apsilankys pas šalies vadovę Dalią Grybauskaitę. Vėliau dalyvaus Medininkų tragedijos 27-ųjų metinių minėjime Medininkuose ir Antakalnio kapinėse.

Antradienį taip pat numatytas ministro pirmininko apsilankymas Valdovų rūmuose, kuriuose vyks sėkmingiausiai išlaikiusių brandos ir profesinio mokymo kvalifikacijos ir tarptautinio bakalaureato programos egzaminus abiturientų ir profesinių įstaigų absolventų pagerbimo šventė.

S. Skvernelis prieš prasidedant atostogoms žurnalistams sakė, kad, kaip ir kasmet, su šeima ilsėsis Ispanijoje bei dalį atostogų praleis Lietuvoje.

Premjerui prieš pat išeinant atostogų visuomenės kritikos susilaukė jo pasisakymas, kad jis atostogausiąs Ispanijoje, nes, pasak jo, ten ilsėtis yra pigiau nei Lietuvoje. Šią S. Skvernelio frazę apžvalgininkai komentavo kaip premjerui nederamą pasisakymą. Pasak jų, užuot ėmęsis konkrečių veiksmų, gerinančių padėtį šalyje, premjeras priekaištavo Lietuvos verslininkams. Vėliau S. Skvernelis pridūrė, kad jo sprendimas atostogauti Ispanijoje yra susijęs ir su ten esančiomis geresnėmis klimato sąlygomis.

Premjeras atostogavo nuo liepos 9 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

to Vika

okokios manote yra Lietuvos vyriausybės vadovo pareigos? Ar tik gana viešai teisybę pasakyti ar dirbti kad būtų kitaip? Juk tai ne tik paprasto piliečio pareiškimas. TAme esmė

Vika

Skvernelis turejo drasos viesai pasakyti, kad ilsetis Lietuvoje yra prabanga. Tai ko cia pykstama, nesuprantu? Nuvaziuokite i musu pajuri ir pamatysite,kiek kainuoja, tada gal labai ir nesipiktinsite.Poilsis uzsienyje kainuoja perpus pigiau. Juk i kaina ieina ir lektuvo bilietai pirmyn-atgal, tai kai paskaiciuoji, kiek kainuoja viesbutis, maistas, ir t.t., su Palanga nera ko ir lyginti. Na, ir oras visada garantuotas, juk tokia vasara kaip siemet, retai pasitaiko. Jeigu zmogus gali ilsetis Palangoje, tai tikrai gali ir uzsienyje, nes ten zymiai pigiau!

Pensininke

Vyriausybeje matau tik viena sazininga ir padoru darbuotoja tai patarejas Malinauskas. Visa vyriausybe su Skverneliu senos sistemos TASA. Jokios asmenines atsakomybes niekada nebus, nes taip geriau naudotis oligarchams gyventi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS