Patarėjo atsistatydinimą patenkinęs G. Nausėda ragina ir kitus prisidėti keičiant kultūrą | kl.lt

PATARĖJO ATSISTATYDINIMĄ PATENKINĘS G. NAUSĖDA RAGINA IR KITUS PRISIDĖTI KEIČIANT KULTŪRĄ

Savo patarėjo Povilo Mačiulio atsistatydinimo prašymą tenkinęs prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį paragino ir kitus politikus prisidėti prie, jo žodžiais, politinės kultūros Lietuvoje keitimo.

„Šiandien pasirašiau savo vyriausiojo patarėjo Povilo Mačiulio atsistatydinimo pareiškimą“, – feisbuke pranešė G. Nausėda.

Buvęs Kauno vicemeras P. Mačiulis iš pareigų pasitraukti nusprendė viešojoje erdvėje kilus klausimų dėl Kauno savivaldybės savivaldybės politikų, tarp kurių – keletas esamų ministrų, išlaidų pagrįstumo.

„Atsistatydindamas iš pareigų Povilas aukštai iškėlė politinės kultūros kartelę. Susiklosčiusioje situacijoje bet kokie šešėliai, įrodymų trūkumai keltų problemų dirbant“, – teigia prezidentas.

„Gerbiu šį jo sprendimą. Jei Povilo poelgis paskatins kitus politikus iš naujo įvertinti situaciją ir asmeniškai prisidėti prie politinės kultūros Lietuvoje keitimo, išvengsime žmonių nepasitikėjimo ne tik atskirais ministrais ar Vyriausybe, bet ir visa demokratine politine sistema“, – rašė jis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

mąstau

kazi, o ar neprisidetu prie to kulturos gerinumo ir buvusiu komunistu atsistatydinimas?

Onė

Atsistatydinimas keičia kultūrą????keista kažkaip

členas Nausėda

pyrst į vandenį kad net burbulai iškilo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS