Prieš metus susituokę Zuokai ryžosi atviram interviu: ne aš jai pasipiršau, o ji man | kl.lt

PRIEŠ METUS SUSITUOKĘ ZUOKAI RYŽOSI ATVIRAM INTERVIU: NE AŠ JAI PASIPIRŠAU, O JI MAN

„Ne aš jai pasipiršau, o ji man pasipiršo. Pamatė mane pamestą ir priglaudė“, – į eterį sugrįžtančios gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ anonse intriguojančiai prisipažįsta politikas ir verslininkas Artūras Zuokas. Buvęs sostinės meras su žmona Augusta atvėrė naujų namų pačioje sostinės širdyje duris.

Zuokai aukso žiedus sumainė ir amžinos meilės priesaiką vienas kitam tarė lygiai prieš metus Sicilijoje. Vestuvėse dalyvavimo tik artimiausi poros bičiuliai. Vėliau Augusta ir Artūras santuokos ceremoniją pakartojo ir Vilniuje.

Kodėl skandalingai su pirmąja žmona Agne išsiskyręs politikas suskubo tuoktis antrą kartą? Kodėl persigalvojo septyniolika metų už jį jaunesnė smuikininkė Augusta Jusionytė, dar neseniai tvirtinusi, kad nemąsto apie santuoką ir šeimą? Galiausiai, kada pora susipažino ir kaip į jų santykius reagavo artimieji? Tai klausimai, į kuriuos atsakyti jie pirmą kartą sėdo prieš filmavimo kameras.

Vos išvydusi mane Augustos močiutė iškart suraukė kaktą.

Žinoma pora atskleidė, kokie buvo pirmieji santuokos metai. „Kai kuriems artimiesiems prireikė laiko priimti pokyčius, suprasti, kad mūsų santykiai rimti, o mudu su Artūru pasiruošę įveikti visus iššūkius“, – jau šį vakarą atviraus Augusta.

Lietuvoje ir užsienyje sėkmingą muzikantės karjerą daranti moteris prisipažins, kad pristatyti gerokai vyresnį, garsų, turtingą ir įtakingą jos širdį pavergusį vyrą labiausiai baiminosi močiutei. Ir baiminosi ne veltui.

„Ko gero, labiau nerimavau aš, – žmonai antrina A. Zuokas. – Vos išvydusi mane Augustos močiutė iškart suraukė kaktą.“ Laidoje garsieji sutuoktiniai atskleis, kodėl šis susitikimas buvo nejaukus.

Zuokai įsikūrę viename prabangiausių sostinės senamiesčio gyvenamųjų kompleksų. Pro 118 kvadratinių metrų buto duris atsiveria įstabios Vilniaus panoramos. 

GALERIJA

  • Prieš metus susituokę Zuokai ryžosi atviram interviu: ne aš jai pasipiršau, o ji man
  • Prieš metus susituokę Zuokai ryžosi atviram interviu: ne aš jai pasipiršau, o ji man
A. Zuoko feisbuko, asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Į Lenkiją \\\\\.../////

vežtas pinigų "čemonadėlis" pakvipo.

Pr.

Blogai, blogai...

prasideda

laukim ir finalo, ne už kalnų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS