S. Gentvilas: Aplinkos apsaugos departamento vadovas paaiškės kitą savaitę | kl.lt

S. GENTVILAS: APLINKOS APSAUGOS DEPARTAMENTO VADOVAS PAAIŠKĖS KITĄ SAVAITĘ

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas sako, kad naujas Aplinkos apsaugos departamento vadovas bus paskirtas kitą savaitę.

„Kitą savaitę bus laimėtojas. Po to yra procedūros Valstybės tarnybos departamento, po to vyksta patikrinimai, kaip ir dėl kiekvieno skyriaus vadovo, ministerijos viduje, taip ir bet kurio vadovo, daro Specialiųjų tyrimų taryba patikrinimą“, – BNS sakė S. Gentvilas.

Ministras sakė dėl laimėtojo sprendimo dar nepriėmęs. Šiuo metu yra likę du kandidatai iš 29-ių. 

„Įstaigai turi vadovauti kokybiškiausias. Didelis konkursas, buvo labai daug kandidatų, tai sunkus pasirinkimas“, – teigė jis.

Įstaigos vadovo ieškoma po to, kai S. Gentvilas pernai balandį atleido nuo 2020 metų rugpjūčio departamentui vadovavusią Olgą Vėbrienę.

Departamentui laikinai vadovauja Aplinkos ministerijos Aplinkos apsaugos politikos įgyvendinimo koordinavimo grupės vadovas Raimondas Sakalauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Bru \\\\\.../////

dai.

o...

kodel neapšviečiat liaudies, kokį atlyginimą mokės, kokie bus skiriami priedai, kokios privilegijos ir pan. šiam naujam valdžiagyviui? Gal kokį gamtos mylėtoją, kokį bitininką iš kaimo būtume įkalbėję sudalyvauti! Ar konkurse nebuvo sąlygos, kad laimėtojas bus renkamas pirmiausia atsižvelgus į ekonominę pusę, t.y. kam nereikės gal jokių priedų ir jokių privilegijų, ir gal už pusę algos sutiktų dirbti? Nors ten vietiniai "specialistai" ko gero nurungtų: kas gal ir iš vis algos atisakytų, o gal kas ir dar pats primokėtų!? :)))

Anonimas

Anukas 2 ! еше ДЕБИЛ 2 !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS