S. Skvernelis pasiskiepijo nuo koronaviruso: svarbu nesikliauti sąmokslo teorijomis | kl.lt

S. SKVERNELIS PASISKIEPIJO NUO KORONAVIRUSO: SVARBU NESIKLIAUTI SĄMOKSLO TEORIJOMIS

Buvęs premjeras Saulius Skvernelis pasiskiepijo nuo koronaviruso.

Politikas portalui kauno.diena.lt trečiadienį sakė, kad po skiepo jautėsi gerai ir jokių šalutinių poveikių nejautė.

„Gerai jaučiuosi, nei po pirmo, nei po antro skiepo nejaučiau jokių šalutinių reakcijų. Siūlau pasitikėti medikais, kurie teigia, kad visos registruotos vakcinos yra saugios ir patikimos, ir kliautis medikais ir mokslu, o ne sąmokslo teorijomis“, – sakė Seimo narys. 

Jis buvo paskiepytas bendrovių „Pfizer“ ir „BioNTech“ vakcina.

„Esu prioritetinėje eilėje – ne pagal amžių, bet pagal esamas ligas, deja, taip“, – sakė kaip rizikos grupės atstovas paskiepytas S. Skvernelis. Eidamas premjero pareigas S. Skvernelis gydėsi ir vėliau paskelbė įveikęs vėžį.

Buvęs premjeras siūlo politikus paskiepyti nuo koronaviruso, kad Seimas galėtų posėdžiauti gyvai. 

„Galbūt būtų prasminga, kad Seimo nariai, kurie nori, taip pat ir Vyriausybės nariai, būtų paskiepyti, ir mes galėtume dirbti gyvai“, – trečiadienį per plenarinį posėdį sakė S. Skvernelis. Anot jo, nuotolinis darbas „yra puikus įrankis ekstremalioms situacijoms“, bet ragino „grįžti į normalų parlamentinį darbą“.

Lietuvoje asmenys yra skiepijami bendrovių „Pfizer“ ir „BioNTech“, „Moderna“ ir „AstraZeneca“ vakcinomis.

Statistikos departamentas trečiadienį skelbė, kad pirmąja vakcinos nuo COVID-19 doze praėjusią parą paskiepyti 9808 žmonės, antra – 1304 žmonės. Iš viso šalyje pirmąja doze paskiepyta 228 tūkst. 626 žmonės, abiem dozėmis – 88 tūkst. 247 asmenys.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Chi

Vajetus, kokie visi pritvinkę pykčiu.., nesiskiepija valdantieji- klykiate; pasiskiepija- vėl liejate tulžį.. Ir kaip jus, tokius bedievius, dar žemelė nešioja. Amen.

pensininkė

vakar turėjau būti paskiepyta bet nuėjus paaiškėjo kad yra tas "gėriausias" skiepas Astra Zeneca vakcina aš ja nenorėjau skiepytis ir ne tik aš bet ten niekas nepaaiškino ar po kurio laiko galėsiu vėl pareikšti norą skiepytis sakė kreiptis į šeimos gydytoją ten irgi nieko nežino kaip bus su tais kurie šiuo metu atsisakė skiepo, jokių atstumų išlaikymų laukiamojoje salėje sėdi vienas šalia kito manau kad reikalinga tik padėti paukščiuką prie pavardės, o dar paklausėme kokia garantija atsakė jokios

? :))

Ir pavogtos smegenys :) Bukena skaityk tekstą :))) ir tu " balsavai už Šimonytę " :))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS