S. Skvernelis: su pandemija Vyriausybė ir valdančioji dauguma nesusitvarko | kl.lt

S. SKVERNELIS: SU PANDEMIJA VYRIAUSYBĖ IR VALDANČIOJI DAUGUMA NESUSITVARKO

Seimo narys Saulius Skvernelis sako, kad svarstymai dėl karantino įvedimo parodo, jog Vyriausybė ir valdančioji dauguma su pandemija nesusitvarko.

„Dabar atsiranda vėl būtinybė įvesti karantiną, tai nėra gerai, tai nėra gerai psichologiškai. Suprantu, kad tai teisinis režimas įvesti tam tikrus ribojimus, kaip privalomų kaukių dėvėjimą, kitoks negalimas. Tai rodo, kad iš tikrųjų su pandemija šita Vyriausybė ir valdančioji dauguma nesusitvarkė“, – teigė S. Skvernelis.

Pasak ekspremjero, šiltuoju metų laiku nebuvo nieko padaryta dėl sėkmingos vakcinacijos kampanijos.

„Turint tiek persirgusių žmonių ir tiek vakcinų, kurias nupirko dar mūsų Vyriausybė, sugebėti vėl prieiti prie karantino ir tokių skaičių, tai reikia neeilinių gebėjimų“, – sakė Seimo narys.

S. Skvernelis taip pat akcentavo, kad šiuo metu skaičiai yra nuo 10 iki 18 kartų didesni negu pernai tuo pačiu laikotarpiu.

„Skaičiai, kurie yra šiuo metu, nuo 10 iki 18 kartų didesni negu pernai tuo pačiu laikotarpiu. Tada mus skatino, kad kažką Vyriausybė ne taip daro arba nedaro dėl artėjančių rinkimų. Pasirodo, kad tai tiktai buvo politinė propaganda“, – sakė S. Skvernelis.

Vyriausybė trečiadienį nukėlė svarstymą dėl privalomojo kaukių dėvėjimo uždarose patalpose kitam Vyriausybės posėdžiui. Įvedus tokį ribojimą būtų skelbiamas ir karantinas, kadangi esant ekstremaliajai situacijai, tokie pakeitimai yra negalimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

VILNIUS

Skvernelis tikrai patvarkys konservus nes jam reikia tryju ar keturiu ministru vietu

jOANA

SKVERNAS TAIP SU SCWABU SUSIDRAUGAVO KAD UŽSIIMA PERKROVOM PAGAL ŠVABA TAI KAIP ČIA BUS KURIS PIRMESNIS IVIGDIS SCWABO POLITIKA PIŠ NAUSĖDA LANSBERGIUKAS AR SKVERNAS ČIA TIEK DAUG PERKROVĖJU KAD NES SUNKU SUSIGAUDYTI MES PRASTI ŽMONĖS KAD GAL JUS NEŠDINKITĖS IŠ SEIMO AFERISTAI LAUK IR BUS LIETUVOJE TVARKA

natalija to Rus

Rus nejuokink liertuvos skaityk ka žmones rašo Tavo apdainuotas skvernas tika atsisakė nuimti ta jo žodžiais bloga viriausybe Ka čia šuda sumalei apie skverna Nieko nepakeisi jis jau politinis lavonas bukas mentas valstiečiu iškeltas apsišiko iki ausu be valstiečiu jis buvo niekas tik bukas faras bet taip jau jam skyrta ir likti buku faru pensininku
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS