VRK konstatavo: Radviliškio rajono meru išrinktas V. Simelis | kl.lt

VRK KONSTATAVO: RADVILIŠKIO RAJONO MERU IŠRINKTAS V. SIMELIS

Radviliškio rajono meru-savivaldybės tarybos nariu išrinktas Lietuvos žaliųjų partijos kandidatas Vytautas Simelis, ketvirtadienį konstatavo Vyriausioji rinkimų komisija (VRK).

Ji patvirtino, kad per antrąjį rinkimų turą sekmadienį V. Simelis surinko 5851 arba 59 proc. rinkėjų balsų.

Jo varžovė konservatorė Jolanta Margaitienė surinko 3917 arba 39 proc. rinkėjų balsų.

„Šie rinkimai galėtų būti pavyzdys visiems kitiems rinkimams“, – ketvirtadienį sakė VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė, nes nesulaukta pranešimų apie galimus rinkimų tvarkos ar organizavimo pažeidimus.

Jolanta Margaitienė ir Vytautas Simelis/ Feisbuko nuotr.

V. Simelis yra įgijęs matematikos-fizikos mokytojo profesiją, turi vadybos magistro laipsnį. Pastaruoju metu jis dirba Radviliškio rajono savivaldybės administracijoje, nuo 1995 iki 2003 metų jau yra ėjęs Radviliškio rajono mero pareigas.

Laisva Radviliškio rajono mero vieta liko, kai meras konservatorius Antanas Čepononis pernai spalį buvo išrinktas Seimo nariu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nulinis

nusigyvenes kaimas išrinko visišką nulį?:D)

Berniukas

Čia ir vaikui turi būt aišku kad rinkimai suklastoti. Taip mūsų kaimynė, net pažaliavus iš įsiučio, pareiškė. O, sakė, kad čia akivaizdus faktas ir kad nedelsiant reikia priimt Stambulo konvencijos nuostatas. Merai turi būt tik moterys. Vyrai neturi turėt jokio balso. Štai taip, griežtai.

Jooo

Radviliskis yra visiska uzpakalio skyle. Ten ir zudikas putinas ar kolukio pirmininkas karbauskis galetu valdyti su gerais rezultatais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS