Baltarusiams įsileidus pakistanietį atnaujintas Medininkų punkto darbas | kl.lt

BALTARUSIAMS ĮSILEIDUS PAKISTANIETĮ ATNAUJINTAS MEDININKŲ PUNKTO DARBAS

Sekmadienio vakarą Baltarusijos pasienio pareigūnams įsileidus su suklastotais dokumentais vykusį Pakistano pilietį Medininkų pasienio kontrolės punkto darbas atnaujintas, BNS informavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovas.

„21 val. atnaujintas vykimas per Medininkų pasienio punktą“, – sakė Giedrius Mišutis.

Jo duomenimis, apie 20 val. Baltarusijos pasieniečiai įsileido beveik dvi paras Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje praleidusį užsienietį.

Penktadienio vakarą Lietuvos pasieniečiai, tikrindami maršrutinio autobuso Minskas–Vilnius keleivių dokumentus, aptiko, kad vienas keleivis pateikė galimai suklastotus asmens dokumentus.

G. Mišučio teigimu, 38 metų Pakistano pilietis turėjo suklastotą Rumunijos vairuotojo pažymėjimą ir Rumunijos tapatybės kortelę.

Tokiais atvejais surašomas atsisakymas leisti asmeniui atvykti į šalį ir jis grąžinamas į valstybę, iš kurios atvyko.

„Tačiau baltarusiai atsisakė jį priimti, į Lietuvą žmogus negali patekti, baltarusiai neteisėtai atsisako jį įsileisti atgal. Iki šios valandos bandyta kalbėtis, pranešti apie situaciją, bet jie to žmogaus neįsileidžia, nors privalėtų tą padaryti, – šeštadienį BNS sakė VSAT atstovas. – Jis sėdi praktiškai ant sienos, ant linijos. Kartais atsigula ant asfalto. Toje vietoje žmogaus neturi būti, ten paprastai būna intensyvus transporto eismas, srautai dideli.“

Pasak G. Mišučio, nepavykus pasiekti, kad užsienietis išvyktų atgal į Baltarusiją, šeštadienį 13 val. sustabdytas valstybės sienos kirtimas per Medininkų pasienio kontrolės punktą iš abiejų pusių – ir iš Lietuvos, ir iš Baltarusijos. Buvo įleidžiami ir išleidžiami tik maršrutiniai autobusai lietuviškais valstybiniais numeriais bei diplomatinis transportas.

Lietuvos pusėje pareigūnai nukreipinėjo lengvuosius automobilius vykti į Baltarusiją per kitus pasienio punktus.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

puikiai atsimenu kai kgbistė grybovska tampė per visas TV

arabą barzdaskuti ir bliovė koks tai gėris, tai ir vežkit visus juodnugarius į jos hatą, pastatyta už mūsų babkes

atsirado gudrutis

šiaip, kad pakliūti į bet kurią šalį yra sudaroma imigrantų eilė. O čia atsirado gudrutis. Ant šikpopieriaus priklijavo nuotrauką, kažką prikeverzojo ir jau mes turime tokį išlaikyti? Kam mums toks šiknius? Kad šiktų į maisto termosus? Tegul varo pas batką bulvių rinkti. O dar geriau į Rusiją, nes ten nebeliko jaunų vyrų. Galės iš ruskių haremą pasidaryti ir gyventi kaip sultonas. :)

Anonimas

TAI KAS ŽMONĖS IR KAS GALVIJAI ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS