Leidimą atvykti į Lietuvą užsieniečiams galės suteikti ministrai | kl.lt

LEIDIMĄ ATVYKTI Į LIETUVĄ UŽSIENIEČIAMS GALĖS SUTEIKTI MINISTRAI

Leidimą į Lietuvą atvykti užsieniečiams specialistams suteikti galės ministrai, tam nebereikės Vyriausybės sprendimo.

Tokiam Sveikatos apsaugos ministerijos siūlymui pirmadienį pritarė Vyriausybė.

„Siekiant sumažinti tą administracinę naštą ir pagreitinti tą procesą, siūlome atsisakyti perteklinio reikalavimo, kad užsieniečių atvykimui pritartų Vyriausybė“, – pristatydamas klausimą sakė sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Sveikatos apsaugos ministerijos teigimu, kiekviena ministerija yra pasitvirtinusi tvarką, kokios sritys priklauso jų kompetencijai, todėl priims sprendimus dėl leidimų būtent šių tvarkų pagrindu.

Iki šiol buvo numatyta, kad leidimus ministrai gali suteikti tik tam tikrais atvejais, pavyzdžiui, atvykstantiems sportininkams, žurnalistams ar menininkams, o kitais atvejais tam reikėjo Vyriausybės pritarimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o kodel Konstitucijos apastalai tyli

cia juk tiesioginis konstitucijos -Lietuvos suvereniteto--pazeidimas ,,

nelegalaus biznio dalis atimama is URM

migracijos ,pasienio ir muitines tarnybu.....dabar tures bizniu dalintis dar ir su ministrais...

atidaromas dar vienas pasipenyjimo saltinis

furu vairuotojai, kontrabandistai, muitininkai , pasienieciai visi rizikuoja nelegalus gabendami uz eurus y lietuva [cia ju biznis] dabar tai gales legaliai daryt ministrai.... atejo muitininkas kysy batu dezej padave ministruj- ministras israse leidima 10 ar 100 bomzaujanciu ,,,sportininku, menininku ir zarnaliugu,,,, islamistai teroristai gales tuntais ,grojant jukSnevicienes dudu orkestrams ,baladotis y lietuva ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS