Mažeikius papuošė didžiulis advento vainikas | kl.lt

MAŽEIKIUS PAPUOŠĖ DIDŽIULIS ADVENTO VAINIKAS

Mažeikių centrą papuošė didžiulis advento vainikas. Jį aplink saulės laikrodį supynė rajono įstaigų darbuotojai, bendruomenių, organizacijų nariai, miesto gyventojai.

Daugiau nei keturių metrų skersmens advento vainiką po metrą pynė nemenkas būrys mažeikiškių. Seni ir jauni miestiečiai į vainiką sako sudėję savo viltis ir svajones.

„Mes į vainiką sudėjome visas savo svajones ir geras mintis. Visiems, kurie pynė į vainiką savo viltis, norime palinkėti, kad šventės būtų linksmos, geros“, – sako Mažeikių pensininkų sąjungos „Bočiai“ atstovė Levutė Pleinienė.

„Mūsų pagrindinė viltis, kad visi vaikučiai, netekę tėvų, atrastų savo globėjus, kad grįžtų į šeimas. Pati didžiausia viltis, kad mūsų senoliai nesirgtų“, – teigia Mažeikių vaikų ir senelių namų direktorė Birutė Vaičkienė.

Akcijos dalyvius šauliai vaišino koše. Rengėjai sako, kad iki pat Trijų Karalių šventės senjorams ir neįgaliesiems sumanyta dar daugybė renginių.

„Šiaulių darbo rinkos mokymo centras pakvietė senjorus ir neįgalius asmenis iki Kalėdų pasigražinti – nemokamai apsikirpti, susišukuoti, pasidaryti manikiūrą. Yra galimybė daryti mankštą“, – sako akcijos „Sušildykime sielas“ koordinatorė Virginija Steponavičienė.

Socialinės akcijos „Sušildykime sielas“ renginiai Mažeikiuose vyksta jau šeštus metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS