Išvadavimas rusiškai – tai mirtis | kl.lt

IŠVADAVIMAS RUSIŠKAI – TAI MIRTIS

Rusijos Federacijos rusai yra tikri išvaduotojai. Jie visą laiką mus vaduoja. Visų pirma, jie išvaduoja nuo rūpesčio turtu – nacionalizuoja. Turi, žmogus, savo lauką, namą, daržinę, karvę, vištą, kiaulę. Ateina jie – ir tu išvaduotas. Žinoma, išvaduoja tave ir nuo pinigų. Tai, ką turėjai sukaupęs, virsta rubliu, kurį kur nori ten kiški, anot poeto Vlado Šimkaus.

Paskui tave vaduoja nuo blogų minčių apie Rusiją. Nusiveža tave į valdiškus namus ir spardo galvą kerziniais batais, lupa šautuvo buožėmis. Įtaigiai paauklėję nuveža gyvuliniuose vagonuose į Sibiro platybes.

O ten tokia laisvė! Nesibaigianti taiga arba tundra, ledynai sniegynai, yra net kalnų, slidinėk sau. Palyginti su buržuazinės nacionalistinės Lietuvos skystais peizažais – Sibiras tikra grožio viešpatija!

„Nenusiminkite, broliai ir sesės, jus priglaus motina Rusija“, – ramino geležinkelio stotyje tremtinius rusų kareivis, aprašytas tokio Petro Cvirkos (liaudyje geriau žinomo kaip Petras Birka).

Šiuo metu aukščiausią išvadavimo formą rusai demonstruoja Ukrainoje. Beveik 11 tūkst. civilių Ukrainos gyventojų jau visiškai „laisvi“. Jie nužudyti išvaduotojų raketomis, bombomis, artilerija, kulkomis ar šiaip – peiliu per kaklą.

Viena pagrindinių dabar vykstančio Ukrainos išvadavimo priežasčių – nacionalinis klausimas. Rusams nepatiko, kad Ukrainoje gyvenantys jų tėvynainiai turės išmokti ukrainietiškai, nes Ukraina nesutinka savo šalyje turėti dvi valstybines kalbas. Išvaduotojai už tokį nacizmą ėmė talžyti Ukrainos daugiabučius, ligonines, lopšelius, teatrus, cerkves – visa, kur būna civiliai. Taip rusai gelbėja ir savo tėvynainius: pražudo Ukrainos rusakalbius – tai yra galutinai „išvaduoja“ nuo nacizmo.

Rusai dabar vaduojasi ir patys, juk ne jie užpuolė Ukrainą, o NATO (taip čiulba jų propagandos lakštingalos, o jiems iš paskos – ir pats W.PutinaZ). Todėl ir kariauja šventą karą. Karas šventas – ne tik todėl, kad išsivaduojamasis, bet ir dėl to, kad tai Rusijos kova su satanistais. Pasirodo, NATO užkrėtė Ukrainą satanizmu, o rusams nieko kito nebelieka, kaip tik vaduoti visus nuo demonų.

Rusams sėkmingai vaduojant pasaulį jau galima pastebėti, kad galingų valstybių lyderiai po truputį išsivaduoja nuo ryžto ir drąsos. Kaip diena ir naktis skiriasi kai kurių NATO šalių lyderių dabartinių kalbos palyginti su tuo, ką jie sakė prie porą metų. Bet bala nematė tų kalbų – blogiau, kad Ukrainai jau trūksta ne tik artilerijos sviedinių pavaišinti išvaduotojus, bet ir oro gynybos, kad rusų raketos ir dronai galutinai „neišvaduotų“ visų Ukrainos civilių gyventojų.

Ar leisime Rusijai galutinai išvaduoti Ukrainą, gerbiamieji NATO valstybių lyderiai?

Gairės: Rusija, karas Ukrainoje, išvadavimas, mirtis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS