„Vatnikai“ vis nerimsta | kl.lt

„VATNIKAI“ VIS NERIMSTA

Likau giliai sukrėstas to, kas vyksta Moldovoje, mat, mano giliu įsitikinimu, beveik prieš dvejus metus (2021-aisiais) tą patį buvo bandoma padaryti ir pas mus.

Šiuo metu Moldovos valdžia prabilo apie Rusijos organizuojamo perversmo tikimybę, o prorusiški mulkiai pradėjo reikštis šios valstybės gatvėse ir reikalauti Rusijos globos.

Dabar prisiminkime, kas vyko pas mus 2021 m. Iš pradžių politiniai lavonai ir tris kartus išsiskyrę Palangos užeigų dainorėliai pasiskelbė sukūrę „Šeimų maršą“. Po to per Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Baltarusijos sieną pradėjo pirmyn atgal lakstyti tie A. Lukašenkos importuojami neaiškūs migrantai.

Tada pradėjo pulti vidaus reikalų ministrę A. Bilotaitę, kuri, mano nuomone, susitvarkė visai neblogai (kabinėtasi net prie jos asmeninio gyvenimo, nors su pabėgėliais tai nieko bendro neturi).

Po to buvo tas „budulių“ draskymasis prie Seimo, kurį žurnalistai kažkodėl pakrikštijo „riaušėmis“.

Atkreipkite dėmesį, kad „buduliai“ nesidraskė valdant „valstiečiams“, nors R. Karbauskio klika buvo nusipelniusi riaušių kaip niekas kitas vien dėl savo alkoholio politikos.

Kol R. Karbauskio kompanija įvedinėjo karantiną, „buduliai“ nedarė nieko, bet vos tik naujoji konservatorių valdžia paskelbė apie masinę vakcinaciją – visi staiga atsiminė pasirinkimo laisvę.

Po to dar buvo labai agresyvus masinis piketas Klaipėdos Atgimimo aikštėje.

Žodžiu, viskas, kas vyksta dabar Moldovoje, primena tai, kas vyko pas mus. Ir mūsų Prezidentas vis kažką burbuliavo ir tebeburbuliuoja apie vienybę ir susipriešinimą. Nėra jokio susipriešinimo – vien tik aktyvi Lietuvai priešiškų valstybių slaptųjų tarnybų veikla. Tokia mano nuomonė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

moldova

visškas ubagynas. Dydis kaip Baikalo ežero. BVP žmogui nuo 5 iki 10 kartų mažesnis negu Lietuvos.

Tikras tu kaimo

bernas.

kaimo bernas

o poetas - neaktyvi? Paminklo per upelį vajus - neaktyvi? Kuo jau čia skiriasi gėlių nešimas tankui ar pabėgusiam Tautos Vadui? Kurie didesni vatnikai - poetai ar slaptosios tarnybos? Kaip man vargšeliui atskirti kuo jie skiriasi nuo išdavikų?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS