Atspėkite iš pirmo karto | kl.lt

ATSPĖKITE IŠ PIRMO KARTO

Praėjusią savaitę kunkuliavo dar vieną „tautos priešą“ demaskuojantis erzelis – tas į Klaipėdos merus taikęs antisemitinis trubadūras esą nelegaliai pasistatė namą prie Neries. Prokurorai ėmėsi darbų, ir dabar gresia byla blyškių politikų nemylimam Seimo nariui, nes tas vis rėžia kruviną tiesą.

Vis dėlto požiūris, kad šioje situacijoje kaltas pats R. Žemaitaitis, yra ir absurdiškas, ir angažuotas. Juk statybos leidimas tam sklypui buvo išduotas dar 2015 metais. Tikras, ne falsifikatas. Su savivaldos gyvių parašais ir antspaudais. Tačiau kai jau namas pastatytas, tada į viešumą išlenda universalūs teisuoliai ir ima vaipytis – neva leidimas neteisėtas, nes pažeistas kažkoks klerkų išgalvotas reglamentas.

Požiūris, kad šioje situacijoje kaltas pats R. Žemaitaitis, yra ir absurdiškas, ir angažuotas. Juk statybos leidimas tam sklypui buvo išduotas dar 2015 metais. Tikras, ne falsifikatas.

O kur jūs buvote anksčiau, biurokratijos paršai? Kodėl nestabdėte statybų, netikrinote to leidimo?

Kad ir kaip ten bebūtų, šioje situacijoje kaltas tikrai ne R. Žemaitaitis. Kalti tie, kas išdavė statybos leidimą, o po aštuonerių metų kėsinasi jį anuliuoti. Juk visi šitie kontorų gyviai veikia valstybės vardu ir jų išduotas dokumentas turi būti toks pat autentiškas, kaip ir piliečio pasas. Kaip galima staiga tėkšti: ai, žinote, jis dabar nebeturi galios?

Kodėl neskelbiamos ir tų klerkų, kurie išdavė tą leidimą, pavardės, jei jau ten tikrai kažkas ne taip? Gi tai viešieji asmenys, tad ir jų asmens duomenys turėtų būti vieši.

Visa ta istorija gyvai primena panašų epizodą Neringoje. Tenykštė savivaldybė irgi ilgais pirštais išdavė statybos leidimą, žmogus ėmė paskolą, pastatė kavinę, bet čia atidundėjo kontorų zombiai ir pareiškė: leidimas buvo nelegalus, prašome nugriauti. Žmogus nugriovė, padavė į teismą ir prisiteisė milijonus iš biudžeto. Mokėti turėjo ta pati leidimą išdavusi Neringos savivaldybė, kurios net sąskaitas tąkart areštavo.

Klausimas: ar regėjo Pravieniškes bent vienas tokių reikalų pridirbęs klerkas? Spėkite iš pirmo karto.

P. S. Kas sakė, kad dabar metas ūdyti mūsų lenkus dėl dvikalbių užrašų, kai „Wagner“ galvažudžiai telkiasi už sienos?

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ta pati nesamonė

ir su Selo namu ir su kotedžais Neringoje - stebuklingai užmiršti tie kurie dėjo parašus taip galimai tyčia ,,nematydami" draudžiamų statyboms vietų

tam- ,,,to netikiu,,, ciulpk slapia jankiska

morka agraste,,,putom nesidrabstes...

To netikiu

Eik tik iš čia ožyy ir vatniike tu antiivaxerinis, tu smiirdi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS