Bankai užsiima saviveikla? | kl.lt

BANKAI UŽSIIMA SAVIVEIKLA?

Vis dar negaliu suvokti, ką čia tie bankų atstovai skiedžia apie elektroninės bankininkystės paslaugų "krepšelį" ir kitas paslaugas.

Čia turi būti užduodamas konkretus klausimas: ar turi banko skyrius teisę reguliuoti, kaip ir kada žmogui pasiimti savo pinigus?

Kodėl žmogus, atėjęs į banko skyrių, negali pasiimti jam reikiamos sumos grynaisiais pinigais? Ar Lietuvoje jau uždrausti grynieji pinigai?

Uždraudžia dabar kasdien vis ką nors naujo, bet kad uždraustų grynuosius, dar negirdėjau.

Jei neuždrausta, vadinasi, čia yra tiesiog bankų savivalė, ir jie turėtų būti nubausti už savavališką klientų teisių pažeidimą.

Tik kas apgins vartotojus? Visi prapuolę, gal bijo.

Juokinga, kai kalbame apie laisves demokratinėje valstybėje, o tavo paties pinigai vis labiau tampa nebe tavo, o bankų nuosavybe. Darosi baisu.

Štai neseniai dar vieną naujieną sužinojau – vienas bankų netrukus nebeteiks ir grynųjų pinigų užsienio valiuta paslaugų.

Vadinasi, klientas nebegalės išsikeisti grynųjų. Ar tai normalu?

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

tai va kur mes atsidureme ,banku savivale daro ka nori uzdarineja banku padalinius .akmenes rajone neliks jokio padalinio ,geda,nors jiems nesvarbu yra prarade zmogiskaji faktoriu.

B.

Tai ne saviveikla o profesionalus piliečių apiplėšinėjimas, nes Vasiliauskas gauna atlyginimą už nieko neveikimą.

...

Pasakykite man kas valdo pinigus ir aš jums pasakysiu kas valdo pasaulį.... Iskaitant valstybes, ptezidentus ir seimus. Arba kaip vienas dėdė yra pasakes prieš kokį šimtą metukų "Suteikite man galimybę spausdinti pinigus ir man bus vienodai kas bus valdžioje" Ko pasekoje atsirado privati organizacija pavadinimu tarptautinis valiutos fondas ir jai pavaldus visų likusių šalių centriniai bankai. O naivuoliai vis dar tiki jog prabalsave rinkimuose jie pradės gyventi geriau...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS