Pikto lunatiko vaikščiojimai | kl.lt

PIKTO LUNATIKO VAIKŠČIOJIMAI

Po išaiškinto "Grigeo Klaipėda" nusikaltimo bene taikliausią įžvalgą mestelėjo A. Milašius: "Nelaimės mus persekioja ne dėl karmos, o dėl elementaraus nužmogėjimo." Kaip pirštu į akiduobę.

Iš tiesų to nužmogėjimo tiek daug, kad dažnai nebegali susivokti, kas čia apskritai vyksta, – įkyrėjęs balansavimas tarp niekšybės ir tiesiog fiziologinio kvailumo taip sujaukė mūsų gyvenimą, jog, regis, esame priversti stebėti nesibaigiantį pikto lunatiko pasivaikščiojimą.

Štai Vilniuje piketas dėl gamtos teršimo vyko prie fabriko Grigiškėse.

Tačiau uostamiestyje piketas organizuotas ne prie "Grigeo Klaipėda", o prie savivaldybės, kuri metus bylinėjosi, kad ikiteisminis tyrimas dėl taršos pagaliau būtų pradėtas.

Mat čia šitas smirdintis reikalas jau seniai virto politinių manipuliacijų įnagiu. Viena ponia, mėgstanti versti viršininkus iš posto ir pati atsisėsti į jų vietą, taip trokšta mero kėdės, kad rauda į pagalvę naktimis, o čia artėja ir rinkimai į Seimą – dar viena kasytis verčianti pagunda.

Liberalų sukurptas neva atviros žiniasklaidos ruporas, ėmęs paramą iš "Grigeo Klaipėda", ne grąžina gautus purvinus pinigus, bet rengia tiesioginę transliaciją apie savo rėmėjų padarytą niekšybę. Kaip sako pats partinio portalo asas, gerais žodžiais skrandžio neužkiši.

Tradicinė žiniasklaida visą savaitę kalbina ne prokurorę G. Skersinskytę, kuri per bemiegę parą demaskavo "Grigeo Klaipėda" nusikaltimą, o karjeros trokštančią abejotinos reputacijos politikę, tą naktį ramiai sau trūnijusią lovoje.

O jeigu jau kalbame apie teršalus, tai gal šis atvejis pravers akis tiems, kurie Klaipėdoje statė strateginį taršos šaltinį – SGD terminalą, kad tik Lietuva toliau naudotų rusiškas dujas ir terštų atmosferą.

E. Gentvilas atskleidė, jog bankai net nenori tokiam objektui duoti paskolų, nes iškastinio kuro naudojimą laiko nusikaltimu gamtai. Tačiau mūsų valstybės dundukai pasiruošę į šį reikalą sumerkti net 1,2 milijardo.

Ar tai nėra dar vienas nusikaltimas, šalia kurio "Grigeo" niekšybė panaši į baltojo nieko dainelę?

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

Tai va,

Klaipėdos Vandenys sakė kad Grigejo vamzdis per mėnesį kainuoja 120 000Eu! Tai ar neapsimoka sukišti metams pvz.merūi kokia 50, aplikosaugai puse tiek, pabarstyt rinkimams visoms stambesnėms partiejoms likuti su + ir gali varyt atsipūtes imdamas sau i kišene kiek lenda?

Lieka

tik BOIKOTUOTI dienraštį KLAIPĖDA !

Pozicija

Nepamirškite, kaip šis dienraštis tyčiojosi iš visuomenininkų., iš aktyvių klaipėdiečių... Ir dienraštis niekada nekritikuoja pono mero, kuris NIEKADA kaip Prezidentas negrąžins piniginė Grigeo paramos. Tokia jau šio spaudos pozicija. Ginti, saugoti valdžia, tyčiosis iš tų , kurie viešina, iškelia negeroves.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS