Aiškintis COVID-19 kilmės į Kiniją kitą savaitę siunčiama PSO komanda | kl.lt

AIŠKINTIS COVID-19 KILMĖS Į KINIJĄ KITĄ SAVAITĘ SIUNČIAMA PSO KOMANDA

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedrosas Adhanomas Gebrejesusas) pirmadienį pranešė, kad kitą savaitę į Kiniją bus išsiųsta ekspertų komanda, siekiant išsiaiškinti visame pasaulyje išplitusios koronavirusinės infekcijos COVID-19 kilmę.

„Žinoti viruso šaltinį yra labai, labai svarbu, – pabrėžė PSO vadovas. – Kitą savaitę į Kiniją siunčiame komandą tam ruoštis ir tikimės, kad tai leis mums suprasti, kaip prasidėjo šis virusas.“

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

liurbis

prie ko cia jankiai,ka siauraakiai panoro pasismaginti labaratorijoje,kurioje jau viskas islaizyta,dar vasari P.Korejos tikrintojai gryze is kinijos labaratorijos ' pasake' jog tai kinu gaminys labai gerai modifikuotas,tik jie garsiai neivardijo,nes kinija ir taip ginklais zvagina P Korejai, blogis kinija kuris pasirodys 2024 metais akivaizdziai,o dabar pirkit kinijos gaminamus su- us ,Made in china ar PRC ! ,nuo kuriu kinija didina savo karine ir ekonomine galia..!

...

Jankiai 'ieškos' viruso taip pat kaip kažkada 'masinio naikinimo ginklo' Irane?.. :s

kinija

dar pernai visa beda suverte nekaltam gyvuneliui,kinija senai ruosiasi valdyti pasauli ,2024 metais bus labai idomiu ivykiu, ........... !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS