D. Trumpas: ne, aš nesu skolingas Rusijai pinigų | kl.lt

D. TRUMPAS: NE, AŠ NESU SKOLINGAS RUSIJAI PINIGŲ

JAV prezidentas Donaldas Trumpas neigia pranešimus, kad jo šeimai priklausanti kompanija „Trump Organization“ gali turėti didelių skolų Rusijos ir kitų šalių bankams.

„Ne, aš nesu skolingas Rusijai pinigų. Tai vadinama hipoteka. Aš jums pranešiu, kam esu skolingas, kad ir kokia nedidelė suma būtų", - sakė jis ketvirtadienio vakarą per susitikimą su rinkėjais Majamyje (Floridos valstija), kurį tiesiogiai transliavo televizijos kanalas NBC. Baltųjų rūmų šeimininkas nepatikslino, iš ko jis gavo hipotekinių kreditų.

D. Trumpas pakomentavo anksčiau žiniasklaidoje pasirodžiusias publikacijas, kad jo šeimos kompanija turi 421 mln. dolerių skolų. „Tie skaičiai, kuriuos jie paskelbė, neteisingi“, - sakė JAV prezidentas. „Mano skolos labai, labai mažos“, - pabrėžė jis. „Ką reiškia tie 400 mln. dolerių palyginti su mano aktyvais?“ – pridūrė Amerikos vadovas.

D. Trumpo politiniai oponentai dar nuo praėjusių JAV prezidento rinkimų reikalauja, kad jis pateiktų mokesčių deklaracijas. Baltųjų rūmų šeimininkas įvairiomis dingstimis atsisako tai padaryti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Naujas anekdotas

Susitinka Trampas, Merkel ir Gitanas Nausėda ir aptaria gerovės valstybės viziją....Trampas sako: "mano žmonės gauna 10 000 dolerių atlyginimą ir kur jie naudoja pinigus mane nedomina", Merkel sako: "O mano žmonės gauna 10 000 eurų per mėnesį atlyginimą ir kam jie panaudoja pinigus mane irgi nedomina.....Atėjo eilė Gitanui Nausėdai , O jis sako:" O mano žmonės gauna tik 1000 eurų atlyginimą per mėnesį o pensininkai išvis turi pragyvent iš 250 eurų pensijos...Ir kur jie gauna būtinus pinigus pragyvenimui mane taip pat nedomina....:-)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS