D. Trumpas žada jokiais būdais nesitraukti iš 2024-ųjų varžybų dėl JAV prezidento posto | kl.lt

D. TRUMPAS ŽADA JOKIAIS BŪDAIS NESITRAUKTI IŠ 2024-ŲJŲ VARŽYBŲ DĖL JAV PREZIDENTO POSTO

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), kuriam Niujorke buvo pareikšti baudžiamieji kaltinimai, antradienį pažadėjo niekada neatsisakyti dalyvavimo 2024-ųjų rinkiminėje kampanijoje dėl sugrįžimo į Baltuosius rūmus.

Jis taip pat primygtinai tvirtino, kad dabartinis šalies lyderis Joe Bidenas (Džo Baidenas) yra netinkamas vėl kandidatuoti.

Respublikonas nekilnojamojo turto magnatas, kuriam Niujorke pareikšti 34 kaltinimai dėl, kaip įtariama, pornografinių filmų aktorei sumokėtų pinigų už tylėjimą apie galimą jųdviejų romaną, „Fox News“ laidos vedėjui Tuckeriui Carlsonui (Takeriui Karlsonui) sakė, kad niekas jam nesutrukdys vėl kandidatuoti – net ir apkaltinamasis nuosprendis.

„Niekada nepasitraukčiau, – teigė jis. – Tai ne mano stilius. Aš to nedaryčiau.“

76-erių D. Trumpas savo pirmajame dideliame interviu po to, kai praėjusią savaitę buvo paimti jo pirštų atspaudai, suabejojo, ar 80-metis demokratų atstovas J. Bidenas gali dalyvauti 2024 metais vyksiančiuose rinkimuose.

„Neįsivaizduoju, kaip tai įmanoma, – sakė jis. – Tai ne amžiaus klausimas... Nemanau, kad jis gali. Aš tiesiog nematau, kaip Bidenas tai padarytų vertinant fiziniu ar psichiniu požiūriu. Aš to nematau.“

D. Trumpas ir kiti aukšto rango respublikonai ne kartą išreiškė abejonių dėl J. Bideno proto aštrumo ir fizinio gležnumo.

Dešiniųjų pažiūrų žiniasklaidos priemonės, tokios kaip „Fox News“, dažnai atkreipia dėmesį į jo neaiškiai tariamus žodžius ir momentus, kai jo mintys tampa nenuoseklios.

Per visą D. Trumpo prezidentavimo laikotarpį „Fox News“ buvo jam palanki aikštelė, kur jis galėjo išsakyti savo nusiskundimus. Ir nors po pralaimėjimo J. Bidenui 2020-ųjų rinkimuose santykiai atvėso, respublikonų kandidatams varžantis dėl partijos nominacijos jie vėl nuolat stiprėja.

Interviu, kurio antroji dalis turėtų būti transliuojama trečiadienį, buvo duotas praėjus kelioms savaitėms po to, kai buvo paviešintos žinutės, kuriose T. Carlsonas paniekinamai kalbėjo apie D. Trumpą po jo pralaimėjimo ankstesniuose rinkimuose.

Jos buvo atskleistos nagrinėjant 1,6 mlrd. dolerių ieškinį, kurį balsavimo mašinų gamintoja „Dominion“ pateikė Ruperto Murdocho (Ruperto Merdoko) valdomai „Fox News“ už tvirtinimus, esą bendrovė susijusi su balsų klastojimu.

„Esame labai, labai arti to, kad galėtume ignoruoti Trumpą daugumą vakarų. Tikrai negaliu sulaukti“, – rašoma vienoje T. Carlsono žinutėje, išsiųstoje likus dviem dienoms iki D. Trumpą remiančios minios, kurią įkvėpė melagingi tuometinio prezidento teiginiai apie pavogtus rinkimus, įsiveržimo į JAV Kapitolijų Vašingtone.

„Aistringai jo nekenčiu“, – rašoma kitoje.

Apie žinutes ar kitą susijusią medžiagą transliacijoje nebuvo užsiminta.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

badenas ieško sliekų po TRAMPU,

nors po sutęšusiu Badenu jų yra žymiai daugiau.

kauniečiui ir fluronai(ONO)

Ką jūs jau išmanote apie politiką,JAV,Trampą ar Bideną,Dieve,vargšiukai jūs su atšokusiom paskutinėm smegenėlėm.Leiskite paklausti,kai gėrėte su ruZais šampaną,kai išrinko Trampą-o ką gavo jūsų RuZija,ką gero?

Zinai,kaunieti!!

Pirmiausia nesik su savo vapaliojimais KAUNO!!! O antra tu lygiai toks pats KAIP ir rudis nuopeza trumpis!!IDIJOTU IDIJOTAS!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS