E. Macronas ir V. Putinas nori surengti JT Saugumo Tarybos susitikimą vaizdo ryšiu | kl.lt

E. MACRONAS IR V. PUTINAS NORI SURENGTI JT SAUGUMO TARYBOS SUSITIKIMĄ VAIZDO RYŠIU

 Prancūzijos ir Rusijos prezidentai penktadienį telefonu aptarė galimybę surengti pagrindinių Jungtinių Tautų (JT) Saugumo Tarybos narių susitikimą vaizdo ryšiu, pasauliui kovojant su naujojo koronaviruso pandemija, penktadienį paskelbė Kremlius.

Kremliaus paskelbtame pareiškime nurodoma, „kad V. Putinas ir Emmanuelis Macronas per pokalbį telefonu aptarė galimybę suorganizuoti darbinį penkių nuolatinių JT Saugumo Tarybos narių lyderių susitikimą vaizdo konferencijos formatu“.

Kremliaus teigimu, Prancūzijos prezidentas E. Macronas taip pat išreiškė dėkingumą Rusijai už pagalbą pandemijos metu sugrąžinant Prancūzijos piliečius namo.
 
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas jau kelis kartus siūlė, kad nuolatinių JT Saugumo Tarybos narių – Didžiosios Britanijos, Kinijos, Prancūzijos, Rusijos ir JAV– lyderiai aptartų pandemiją, kuri nusinešė jau daugiau kaip 145 tūkst. žmonių gyvybes.
 
Praėjusią savaitę JT generalinis sekretorius Antonio Guterresas paragino Saugumo Tarybą paremti kovos su COVID-19 pastangas, pavadindamas tai „kartos kova“.
 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Stebėtojas

Putinui patinka nuotoliniu būdu bendrauti. Ne toks mažas atrodys . Kojų taigi nerodys, galės pasilypėti ant taburetės.

Anonimas

O kremliaus fasistai, po Krymo okupacijos, dar JT?

Vidmantas

DIEVAS ABSOLIUTAS : 1. Dievas Absoliutas yra "BEGALYBIŲ VANDENYNAI" ir kad Žmonija nepaskęstų DIEVO BEGALYBIŲ " vandenyse" yra reikalingas KRISTUS, kurio pagrindinis vaidmuo yra surišti Dievą su žmonija - žmogumi. Kristus reikalingas ne vien dėl ryšio - sąsajos, bet ir dėl teisingumo ! Be Kristaus nebūtų jokios tiesos žmonijoje kas liečia Dievą ... be Kristaus visa žmonija keliautų tiesiai į pragarus, nes žmogui mirus žmogus patektų į BEGALYBIŲ VANDENIS, kurie yra nesukontroliuoti be Kristaus darbo. Dievo absoliuto kūnas yra visa visuma, tiek BEMATERIJA, tiek MATERIJA ir LAIKAS ! ... 2. DIEVO ABSOLIUTO KRISTUS yra : Jėzaus ir indigo hibridinis kūnas (VUNDERKINDAS) A. K. 36908170800 ... Kristaus sandara sudaryta be ŽMOGAUS DVASIOS, tai reiškia, kad Kristus neturi negatyvo (-), nes Žmogaus Dvasią sudaro negatyvas, vadinamas ŠĖTONU - VELNIU ! (Žmogaus Dvasia yra sudaryta iš žmogaus sielos ir Dievo fragmento). ABSOLIUTINĖJE VISATOJE negatyvas yra tik MATERIJOJE - GYVYBĖJE !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS