Estija neatmeta galimybės uždaryti visus kontrolės punktus pasienyje su Rusija | kl.lt

ESTIJA NEATMETA GALIMYBĖS UŽDARYTI VISUS KONTROLĖS PUNKTUS PASIENYJE SU RUSIJA

Estijos vyriausybė žinojo apie Suomijos planus uždaryti keturis kontrolės punktus pasienyje su Rusija. Panašius sprendimus gali priimti ir Talinas.

Tai pareiškė Estijos sienos apsaugos tarnybos vadovas Veikas Kommusaaras, praneša portalas „rbc.ua“, remdamasis leidiniu „Postimees“.

„Estija žinojo apie Suomijos sprendimą uždaryti keturis kontrolės punktus. Tai, žinoma, gali reikšti, kad iki šiol prie jos sienos traukę žmonės atsidurs Estijos sienos perėjimo punktuose", – sakė V. Kommusaaras.

Anot jo, į Europos Sąjungą per Estiją gali patekti tik tie asmenys, kurie turi tam teisėtą pagrindą.

„Mes atidžiai stebime situaciją ir, jei reikės, esame pasiruošę užkirsti kelią bet kokiai nelegaliai migracijai. Priklausomai nuo situacijos pasienyje, tai gali reikšti dalinį arba visišką kontrolės punktų uždarymą“, – pridūrė Estijos sienos apsaugos tarnybos vadovas.

Pastaruoju metu Suomija pradėjo blokuoti įvažiavimą iš Rusijos teritorijos dėl nelegalių migrantų antplūdžio.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

To >> amsiukui

Rusijos ekonomika traukiasi Remiantis Pasaulio banko, Tarptautinio valiutos fondo (TVF) ir Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) duomenimis, 2022 m. Rusijos ekonomikai buvo blogi metai. Apskaičiuota, kad 2022 m. Rusijos bendrasis vidaus produktas (BVP) sumažėjo 2,1 %. Rusijos ekonomika toliau traukiasi ir 2023 m. Prognozuojama, kad jos BVP sumažės 2,5 % esant nepalankiausiam scenarijui (EBPO duomenimis) arba 0,2 %, remiantis Pasaulio banko duomenimis. O ruskio rubliai "konvertuojasi" ~ 100 už 1eura... Prognozė 2024m - 200 medinių rublių už 1 eurą;

Saunuoliai broliukai. Senai laikas atsitverti nuo tu Ruskiu.!!

sako

jog G.Depardieu aplamai pareiškė, kad "Rusija yra didžiulė daržinė, ir jei kitą kartą norėsiu nuvykti į Rusiją, aš tiesiog nueisiu į daržinę" ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS