Išties šiurpu: Kim Jong-unas išbandė naują mirties bausmės būdą | kl.lt

IŠTIES ŠIURPU: KIM JONG-UNAS IŠBANDĖ NAUJĄ MIRTIES BAUSMĖS BŪDĄ

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-unas išbandė naują mirties bausmės būdą, rašo sekmadienį Didžiosios Britanijos laikraštis „Daily Star“, remdamasis savo šaltiniais.

Pasak leidinio, esą jis įmetė nusikaltusį generolą į didžiulį akvariumą, kuriame knibždėjo alkanos piranijos.

Kariškis, kurio vardas neskelbiamas, buvo įtartas perversmo rengimu.

Milžiniškas akvariumas su plėšriomis žuvimis įrengtas pagrindinėje Šiaurės Korėjos vadovo rezidencijoje – Ryongsongo rūmuose.

Prieš įmetant generolą į vandenį, kuriame buvo pilna piranijų, jam buvo padarytos kelios durtinės žaizdos. Pasak „Daily Star“ šaltinių, kariškio mirties priežastis tebėra nežinoma. Jis galėjo nukraujuoti, tapti piranijų auka arba nuskęsti.

„Kimas įprato bauginti žmones. Daugeliui valstybės priešų buvo surengtos viešos egzekucijos. Jis nori, kad visi, net jo artimiausia aplinka, žinotų, jog niekas nėra apsaugotas nuo kankinamos mirties, jeigu jis įtars ką nors bloga, - sakė žurnalistams neįvardytas šaltinis. – Jis baudė mirtimi savo šeimos narius ir aukštus pareigūnus. Tik todėl, kad jie per mažai plojo jam kalbant“.

Birželio pradžioje Šiaurės Korėjos vadovo svarbiausias politikos patarėjas Kim Jong-cholas pasirodė viešumoje, nors Pietų Korėjos žiniasklaida prieš tai skelbė, kad po antrojo nesėkmingo Kim Jong-uno susitikimo su JAV prezidentu Donaldu Trumpu Kim Jong -cholas buvo išsiųstas į darbo ir perauklėjimo stovyklą.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Manau

Mūsų tiems gėjams,lezbijankom tinkanti vieta,o piranijom tikra puota būtų.

Anonimas

komentuojanciu jumoras -geras ..,taciau -- tokia didele valstybes ,o neatsiranda jegu ,kurios sunaikintu ta ishpampusi nusikalteli,nejaugi ten JAU ! visi apsikrete fashistine bacila?? jie --pavojingi===shtai kur rekalingas islamistu dzihadistas..

Dêdė Adis

Labiau už kruvinus diktatorius mane šiurpina komentatoriai. Debilumo lygis neitikėtinas. Ir svarbiausia nesvarbu apie kokį gyvulį būtų straipsnis visada atsiranda užtarėjų reikalaujančių neginčiajamų įrodymų. Koks skirtumas ar jis juos valgo ar žuvim sušeria. Situacijos tai nekečia. Šalis iš kurios negali laisvai išvyki jau kalêjimas ir jos vadovo neimanoma pateisinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS