Izraelis pranešė, kad jo kariai į ligoninę pristatė kūdikių maisto ir inkubatorių | kl.lt

IZRAELIS PRANEŠĖ, KAD JO KARIAI Į LIGONINĘ PRISTATĖ KŪDIKIŲ MAISTO IR INKUBATORIŲ

Izraelio kariuomenės atstovas pranešė, kad naktinės operacijos prieš „Hamas“ teroristus Gazos Ruožo Al Šifos ligoninėje metu Izraelio sausumos pajėgos į ligoninę taip pat pristatė inkubatorių, kūdikių maisto ir medikamentų.

Pranešime taip pat nurodoma, kad „preciziška ir tikslinga“ karinė operacija tęsėsi ir trečiadienio rytą.

Prieš patekdami į didžiausią Gazos Ruožo ligoninę, kariai „susidūrė“ su sprogmenimis ir įtariamais teroristais, teigiama kariuomenės pranešime, nurodant, kad įtariamieji teroristai buvo nukauti mūšio metu.

Remdamasi žvalgybos duomenimis, kariuomenė pareiškė, kad Palestinos islamistų organizacija „Hamas“ iš ligoninės vadovauja „teroristų veiksmams“. Izraelio įsitikinimu, po ligonine yra įrengta „Hamas“ vadavietė. „Hamas“ tai neigia.

„Hamas“ kontroliuojamos sveikatos apsaugos ministerijos teigimu, dėl kuro stokos nustojus veikti generatoriams ir išjungus deguonies aparatus, šiaurinėje atkirsto pakrantės ruožo dalyje esančioje Al Šifos ligoninėje pastarosiomis dienomis mirė septyni naujagimiai.

Atlikti nepriklausomą šios informacijos patikrinimą nebuvo galimybių.

Jungtinių Tautų humanitarinių reikalų koordinavimo biuras (OCHA) pranešė, kad šiuo metu mirtiname pavojuje atsiduria 36 neišnešioti kūdikiai, kurių gyvybė priklauso nuo inkubatorių – taigi ir nuo elektros.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

taigi

fanatikai vampyrai ruosiasi sventem ir macu kepimui su ad en chrom /kokteiliu/ ss

Jūras Barauskas

Rašo pievas ir net neskiria kur Vitalijus Kličko o kur Vladimiras Kličko . Geda, ble

SUSIJUSIOS NAUJIENOS